Stellar Blade випустив нове оновлення, яке спричинило хвилю обговорень серед гравців. Основною зміною стали виправлення вбрання для жіночих персонажів, до яких Shift Up додали цифрової наготи.

Це оновлення отримало змішані відгуки: одні гравці радіють новим костюмам, тоді як інші висловлюють невдоволення, вважаючи, що студія Shift Up не надала очікуваної свободи у створенні образів.

Нові скіни в Stellar Blade / фото: Х
Нові скіни в Stellar Blade / фото: Х

Після численних звернень гравців із проханням зняти обмеження та усунути цензуру, деякі з них оголосили свою перемогу, побачивши додаткові сексуальні костюми у новому патчі. Однак не всі поділяють цю радість.

В оновленні з'явилися нові вбрання: "Літній Червоний Капюшон" та "Літня Аліса". Ці костюми є варіацією оригінальних "Банні" і "Кібернетичних бондажних" костюмів, які раніше піддалися критиці за зменшення відвертості.

Популярні новини зараз
Блокпости на вулицях, доставка у "бусиках" та візит за адресою: як зміниться мобілізація після 16 липня Приймати ванну будемо тільки у свята: водопостачання може подорожчати майже вдвічі "Нафтогаз" та "Газмережі" дали час до 5 липня: що має зробити кожен споживач "Газмережі" попередили власників газових плит, котлів та обігрівачів: що має зробити кожен
Показати ще

За словами директора Stellar Blade, зміни внесли для покращення естетики, але це не задовольнило всіх гравців.

Нові скіни в Stellar Blade / фото: скріншот Youtube
Нові скіни в Stellar Blade / фото: скріншот Youtube

Нові костюми можна купити за виткойни у ​​торговця інформацією Роксани. "Літній Червоний Капюшон" та "Літня Аліса" коштують по 10 виткойнів за кожен. Щоб отримати доступ до цього вбрання, потрібно оновити гру до версії 1.003.

Оновлення також додало функцію, що дозволяє залишатися на місці ворога після стрілянини по ньому з дронів-гармат Єви. Тим не менш, увага гравців зосереджена на нових костюмах, які продовжують викликати суперечки та розділяти ігрову спільноту.

Крім того, Знай.ua повідомляв, що з творці Stellar Blade вирішили "переплюнути" Genshin: про які масштабні плани йдеться