Схоже, що китайці випустили, мабуть, незвичайний смартфон, який ви коли-небудь бачили. Пристрій називається Xreal Beam Pro і всім своїм виглядом говорить, що це звичайний сучасний телефон, тільки функцій телефону в ньому не передбачено, як і можливості дзвонити.

Про цю новину стало відомо завдяки свіжому відео на YouTube-каналі "Sparrows News".

Xreal Beam Pro, скріншот: YouTube
Xreal Beam Pro, скріншот: YouTube

Сам виробник називає девайс "AR-терміналом". Якщо простіше, це ТБ-приставка, з якої транслюється картинка на підключені AR-окуляри. За допомогою Beam Pro можна запускати 3D-програми, ігри та серіали, які будуть відображатися на лінзах окулярів.

Популярні новини зараз
Посадили у "бусик" чи ламають двері? Українцям нагадали, куди скаржитися на ТЦК Доведеться вмикати режим тотальної економії: українцям приготували нове підвищення тарифів "Укрзалізниця" змінила серйозне правило – потрібно знати про це заздалегідь Комуналка забере всю зарплату: українців попередили про перегляд одразу двох тарифів
Показати ще

Ззаду у девайса є дві камери, рознесені одна від одної на відстань 50 мм – можна знімати просторове 3D-фото та відео, які потім можна буде переглянути на окулярах. Щось подібне реалізовано у зв'язці iPhone 15 Pro з Apple Vision Pro. USB-C тут також два: один для зарядки, інший для підключення AR-окулярів.

Xreal Beam Pro, скріншот: YouTube
Xreal Beam Pro, скріншот: YouTube

Xreal Beam Pro, скріншот: YouTube
Xreal Beam Pro, скріншот: YouTube

Xreal Beam Pro оцінили у 1299 юанів (~7200 грн) за версію 6+128 ГБ. Модель із підтримкою 5G вийде в серпні і коштуватиме 1999 юанів (~11 200 грн). Пізніше він має вийти за межами Китаю.

Нагадаємо, ніколи не використовуйте флешку для цього: правила використання USB-накопичувача.

Раніше повідомлялося, зброя, валюта та легендарні скіни: Xbox раптово оголосив про нові "плюшки" - часу замало.

Також, забрати "аркану", грані та нові скіли: DOTA 2 отримала оновлення, Valve розтягнутий на 4 етапи.