В той час, як технологічний світ постійно намагається вразити нас новими інноваціями, молодь несподівано повертається до кнопкових телефонів, які здавались пережитком минулого. Як повідомляє The New York Post, ця тенденція набирає обертів серед підлітків у США.

Цей незвичайний тренд запустила 18-річна зірка TikTok Семмі Палацоло. Вона здивувала своїх однолітків, закликавши їх відмовитися від звичних смартфонів та перейти на простіші апарати. Що ж змусило сучасну молодь зробити такий вибір?

Кнопковий телефон, скріншот: Youtube
Кнопковий телефон, скріншот: Youtube

Палацоло аргументує свій заклик просто: сучасні гаджети стали пасткою, що затягує молодих людей у віртуальний світ соцмереж, залишаючи реальне життя на задвірках. Семмі впевнена, що кнопкові телефони допоможуть повернути баланс, зменшити залежність від технологій та знову навчитися цінувати реальність.

Дуже швидко її ідея отримала масовий відгук. Спеціально створений хештег зібрав понад 5 мільйонів репостів у рекордні строки. Молоді люди активно підтримують ініціативу, обмінюються досвідом та викладають фото своїх нових-старих гаджетів.

Популярні новини зараз
"ППО активно працюватиме": мольфар визначив українські міста, яким загрожує евакуація Через кордон не пустять: українцям, які їдуть до Польщі, оголосили важливе правило ПриватБанк встановлює обмеження на зняття готівки: що радять клієнтам Пільговий зв'язок для пенсіонерів: у "Київстар" пояснили, як підключити
Показати ще

Цей феномен набирає обертів і, схоже, може стати новою нормою серед молоді. Нова тенденція змушує задуматися про те, наскільки сильно ми залежимо від сучасних технологій і що насправді важливе в нашому житті.

Нагадаємо, Люди з обмеженими можливостями зможуть позбутися кайданів: унікальний пристрій подарує нові відчуття

Раніше ми розповідали, що Китайці створили унікальний смартфон, але з нього не можна дзвонити: навіщо він потрібен

Також вас може зацікавити: Раніше, ніж Google чи Samsung? Apple заявила про створення "гнучкого" MacBook