Для всіх наших шанованих читачів, які стежать за останніми новинами зі світу високих технологій, є тривожна історія. Деякі блогери навіть пишуть, що - нібито "ПОЧАЛОСЯ", йдеться про "повстання машин". Однак не все таке страшно.

Так, нейромережа Gemini від Google спробувала вбити користувача, який просто хотів зробити собі салат.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Techno Yoda".

"Gemini" від "Google"
"Gemini" від "Google"

Користувач повідомив, що за рецептом заправки до салату від Gemini додав часник в оливкову олію і залишив наполягати при кімнатній температурі - в результаті він зробив отруту.

Популярні новини зараз
В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався У яких випадках ТЦК затримує вас незаконно
Показати ще

Пост "Techno Yoda", скріншот: Telegram
Пост "Techno Yoda", скріншот: Telegram

Справа в тому, що в цій баночці від змішування часнику та олії утворилися бактерії Clostridium botulinum, що викликають ботулізм. Настоянка часнику в олії є найпопулярнішим способом виростити біотоксин у домашніх умовах.

Якби чоловік був менш уважний (врятувало його те, що він побачив там якісь бульбашки і вирішив в інтернеті перевірити) і не вирішив перевірити ще раз рецепт, швидше за все, вся його родина зараз була б мертва.

Нагадаємо, нові технології можуть перетворити кому на свідомість.

Раніше повідомлялося, 400 000 гравців у Steam "збожеволіли" через простого банана: нова гра стала хітом, незважаючи на свою марність.

Також, не тільки Porsche тепер безкоштовний: гонщикам Forza Motorsport роздають несподівані призи.