Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є дуже цікава новина. Обдарований фанат культового симулятора ферми Stardew Valley поділився коротким відео, в якому представив як популярна гра, могла б виглядати на ігровому движку Unreal Engine 5.

Один креативний геймер подумав – а що коли? Хлопець створив цікавий ролик для всіх шанувальників Stardew Valley.

Про це стало відомо завдяки публікації геймера на сітці Reddit.

Класика в новому вигляді

Фанат Stardew Valley під ніком stopfootage поділився в Reddit своїм баченням того, як його улюблений проект міг би виглядати на надпотужному ігровому движку Unreal Engine 5.

Популярні новини зараз
До 9,99 грн за куб: кому доведеться більше платити за газ Увага на квитанції: українців попередили про платіжки за комуналку Плату за світло нараховуватимуть по-новому Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

А ось так виглядає Stardew Valley, скріншот: YouTube
А ось так виглядає Stardew Valley, скріншот: YouTube

Коротке відео виглядає як запис з мобільного телефону. Фанати гри ConcernedApe дізнаються будиночок фермера вдалині кадру, а потім фокус переходить на невеликий урожай, що росте на акуратних грядках.

Ще скрін із Stardew Valley, скріншот: YouTube
Ще скрін із Stardew Valley, скріншот: YouTube

Місцевість оточена високими деревами, а неймовірне освітлення, яке дарує Unreal Engine 5, створює неповторний затишок та вражає уяву.

Робота ентузіаста знайшла хороший відгук в ігровій спільноті і хоча це лише короткий концепт, багато геймерів заявили, що були б по-справжньому зацікавлені у відеогрі такого плану.

Нагадаємо, Rolls-Royce створив ядерний реактор майбутнього: надихалися таким самим із Marvel.

Раніше повідомлялося, що очікування виправдане: відомі подробиці третьої частини Bleach: Thousand Year Blood War.

Також, акумулятор замість домашнього генератора: як користуватися, щоб не спалити побутову техніку.