Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є дуже цікаві новини. Ще в далекому 2019 році гра Death Stranding стала ковтком свіжого повітря, коли вийшла ексклюзивно на PS 4. Тоді гра пропонувала унікальну атмосферу і механіки, що запам'ятовуються.

Багато хто на той час назвав проект "симулятором кур'єра", оскільки за сюжетом головний герой повинен доставити цінний тягар, щоб врятувати людство.

Але насправді це не зовсім так, адже гра сповнена й іншими активностями. Про це стало відомо завдяки інформації на порталі insider-gaming.

Death Stranding 2 / фото: скріншот Youtube
Death Stranding 2 / фото: скріншот Youtube

Що можна змінити

Гравці керують Семом Бріджес, кур'єром у химерному постапокаліптичному світі, якого переслідують безтілесні потойбіччі істоти. Загалом достатньо сказати, що проект створений Хідео Кодзимою, і все стане відразу зрозуміло про її амбітність та інноваційність.

Популярні новини зараз
Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Завдяки новому моду, який з'явився на Nexus Mods 21 липня, ви нарешті можете грати в Death Stranding без сторонніх загроз, доставляючи свої купи пакетів, не наражаючись на небезпеку від бандитів.

Модифікація вимикає всі небезпеки, дозволяючи вам по-справжньому зануритися в симулятор кур'єра і дослідити величезний відкритий світ відносно не зачеплений ворожими силами або несприятливою погодою.

Звичайно, це повністю знищує весь сенс гри, тому в кампанію ви грати вже не зможете, але якщо вам подобаються медитативні "бродилки" та гарні краєвиди, то цей мод саме для вас.

Death Stranding 2, скріншот: YouTube
Death Stranding 2, скріншот: YouTube

А як це все встановити?

На жаль, запустити мод може виявитися не так легко. Він займає цілих 5 гігабайт і потребує встановлення додаткового програмного забезпечення. Все може бути простішим, якщо ваша версія гри відповідає певним вимогам.

Автор мода залишив детальні інструкції по установці, які можна подивитися за посиланням, вказаним вище.

Нагадаємо, вимкніть ці прилади з розетки, як вирушайте з дому: правила, які не можна забувати.

Раніше повідомлялося, кишки, монстри та японські мотиви: розробник Silent Hill створює "найстрашніший горор".

Також, цей телефон краще не купувати: новинки, яку хочуть багато хто, вистачить на 1-2 роки.