Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є цікава новина. Справа в тому, що розробники з BioWare приємно здивували користувачів ПК, які чекають на нову частину відомої серії RPG Dragon Age: The Veilguard.

Нова частина відомої RPG планується до релізу вже восени, тому розробники розповідають публіці дедалі більше деталей про майбутній проект.

Про це стало відомо завдяки інформації на сторінці "Dragon Age" у мережі Х.

Dragon Age: The Veilguard, скріншот: YouTube
Dragon Age: The Veilguard, скріншот: YouTube

Dragon Age: The Veilguard була офіційно представлена ​​видовищним трейлером ще в червні, але відгуки геймерів на побачене були дуже неоднозначними.

Популярні новини зараз
Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне "Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Хоча багато фанатів були в захваті від повернення культової серії BioWare, знайшлося чимало і тих, хто засмутився через різку зміну художнього стилю Dragon Age.

Публікація Dragon Age, скріншот: Х
Публікація Dragon Age, скріншот: Х

Незважаючи на такий розкол спільноти, розробники наполегливо працюють над тим, щоб зацікавити якнайбільше геймерів до релізу проекту. А ось 25 липня на офіційній сторінці серії в соцмережі X (колишній твітер) з'явилося повідомлення, яке, безумовно, порадує всіх фанатів DA на ПК.

Dragon Age: The Veilguard, скріншот: YouTube
Dragon Age: The Veilguard, скріншот: YouTube

BioWare повідомили, що крім того, що гра отримає верифікацію на портативній платформі Steam Deck, для запуску проекту через Steam не потрібно використання стороннього лаунчера EA App.

Ця новина не має мінусів, адже жодному геймеру не подобається, коли для гри необхідно запустити більш ніж 1 додаток.

Нагадаємо, Hearthstone не вмирає: розробники розвіяли сумніви та "підлизалися" до гравців.

Раніше повідомлялося, що Europa Universalis 5 розкрила карту Священної Римської імперії: перенесли хаос Середньовіччя.

Також, FIFA, NBA 2K, Tekken та ніякий Dota 2: озвучено список ігор, які будуть на Кіберолімпіаді 2025 року.