Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є дуже цікава інформація. Так, студія CD Projekt RED здивувала ігрову спільноту, несподівано випустивши потужну утиліту The Witcher 3: Wild Hunt, що зумовить появу в грі маси нового контенту.

Польські розробники CDPR завжди підтримували тісний зв'язок з геймерами і особливо з творцями модифікацій до своїх ігор. Але останній крок студії неабияк здивував співтовариство.

Так, CD Projekt оголосили, що для всіх гравців The Witcher 3 на ПК тепер є безпрецедентний функціонал – вільний доступ до REDKit.

The Witcher 3, скріншот: X
The Witcher 3, скріншот: X

REDKit був розроблений CD Projekt RED та Yigsoft та є набором інструментів, які розробники використовували безпосередньо для створення гри.

Популярні новини зараз
"ППО активно працюватиме": мольфар визначив українські міста, яким загрожує евакуація Через кордон не пустять: українцям, які їдуть до Польщі, оголосили важливе правило "Укрзалізниця" змінила серйозне правило – потрібно знати про це заздалегідь Комуналка забере всю зарплату: українців попередили про перегляд одразу двох тарифів
Показати ще

The Witcher 3, скріншот: X
The Witcher 3, скріншот: X

Фактично, розробники дали творцям модів безмежну свободу, адже тепер ті зможуть створювати кат-сцени, квести та інші аспекти самостійно точно так, як, власне, було зроблено всю гру.

Це відкриє для ентузіастів гігантське поле можливостей, і ми вже передбачаємо появу величезної кількості контенту для гри від її відданих фанатів.

The Witcher 3, скріншот: X
The Witcher 3, скріншот: X

З таким функціоналом, The Witcher 3: Wild Hunt може "жити" ще дуже багато років і стати практично "вічною" грою, на зразок легендарної Skyrim.

До речі, група натхненних модерів вже почала переносити локації першої гри серії в The Witcher 3, тому такими темпами фанати франшизи створять власний ремейк оригіналу швидше за самих CDPR.

Нагадаємо, Зельда стане "грабальним" персонажем? Інсайдер виклав ребус із підказкою до нової гри.

Раніше повідомлялося, нарешті дочекалися: "Dragon Age: Dreadwolf", яку робили 9 років, незабаром буде анонсовано.

Також, п'ятий сезон "Відьмака" - останній у серії: що Netflix готує наостанок.