Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є цікаві новини. Так один гравець Elden Ring планує подати до суду на FromSoftware, вважаючи, що всередині гри є прихований контент, доступ до якого занадто складний.

Про це стало відомо завдяки повідомленню порталу Tech4Gamers.

Користувач мережі X, під псевдонімом Airbagged, зібрав скріншоти своїх пояснень, в яких він стверджує, що середньому гравцю більша частина контенту Elden Ring недоступна через високу складність. Він навіть стверджує, що є гра всередині гри.

Elden Ring / фото: скриншот Youtube
Elden Ring / фото: скриншот Youtube

Крім того, він пояснює, що відомі ігри Sekiro та Bloodborne рекламувалися як ігри з чимось новим, але кінцевий продукт не відповідає цим очікуванням.

Популярні новини зараз
Українців позбавляють відстрочки – що треба зробити негайно Українка була в шоці від харчування в школі – таке і свиням соромно давати З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Зареєстрований судом документ, скріншот: X
Зареєстрований судом документ, скріншот: X

Однак деякі люди вважають такий позов нелогічним, стверджуючи, що якби це було правдою, то вже давно підтвердили б майнери даних. Суд з Bandai Namco має відбутися 25 вересня.

Elden Ring / фото: Steam
Elden Ring / фото: Steam

Спільнота геймерів сприйняла цю новину з іронією. Користувачі залишали жартівливі коментарі під постом. Наприклад, один із гравців під ніком KarlGerm написав, що якщо досить глибоко зайти до печери Elden Ring, можна вийти у грі Sonic Adventure Battle 2.

Якщо позивач має на увазі вирізаний контент, то його претензії безпідставні. Розробка відеоігор - складний процес, під час якого частина створеного матеріалу часто не включають до фінальної версії. Якби в іграх FromSoftware справді був прихований додатковий контент, ентузіасти-датамайнери, ймовірно, виявили б його ще кілька років тому.

Нагадаємо, "Я абсолютний відстій у відеоіграх": творець Elden Ring розповів, як проходив свою гру, і натякнув на фільм.

Раніше повідомлялося, від бійок у лютому фентезі до медитації з котом: що чекати від Ballad of Antara та Infinity Nikki.

Також, ви ніколи не чули про цю гру, і вона стала найпопулярнішою в TikTok.