Розробники гри Nightingale від студії Inflexion готуються до серйозних змін, що обіцяють перевернути гру з ніг на голову. Цього місяця вони анонсували кілька масштабних оновлень, які націлені на те, щоб зробити процес гри більш зрозумілим та менш монотонним.

Nightingale – це пригодницька гра у жанрі survival та exploration, яка занурює гравців у похмурі та чарівні фентезійні світи "неовікторіанського" стилю.

"Історичні світи – це створені вручну світи, встановлені в існуючих біомах, кожен із яких розроблений зі своєю власною темою, естетикою та випробуваннями", – заявляють розробники.

Nightingalе / фото: Unreal Engine
Nightingalе / фото: Unreal Engine

Nightingalе / фото: Unreal Engine
Nightingalе / фото: Unreal Engine

Популярні новини зараз
Прогноз погоди на кінець вересня: коли в Україну прийдуть перші заморозки Звільнення із ЗСУ за власним бажанням: у Раді збираються прийняти важливий закон Магнітні бурі вдарять з новою силою: які дні найнебезпечніші Кінці з кінцями не зведете: яку пенсію отримають українці
Показати ще

Після катастрофи Землі міжпросторові мандрівники втікають. У грі ви граєте за одного з них, намагаючись повернутися в Найтінгейл останнє людське поселення до катастрофи.

У грі на вас чекає:

  • Фантазія в стимпанк стиль.
  • Ви шукатимете їжу, відпочиватимете, щоб відновити сили, і збирати ресурси для створення предметів.
  • Використовувати парасольки, щоб літати і ковзати як Мері Поппінс.
  • Битися з ворогами, використовуючи холодну та вогнепальну зброю.

На вас чекають підземелля та рейдові бої, а деякі істоти будуть агресивні лише при атаці.

Що нового?

Старі випадково генеровані світи, за які гра була відома, відійдуть у минуле. Натомість будуть представлені унікальні світи, створені вручну. Кожен із них матиме свою тематику та запропонує особливі випробування.

Нові світи будуть частиною нової кампанії під назвою Realms Reborn, яка з'явиться у наступному оновленні. З чуток, воно має вийти вже наприкінці цього літа. Ви зможете проходити квести та дослідити історичні світи, створені спеціально для цього оновлення.

Nightingalе / фото: Unreal Engine
Nightingalе / фото: Unreal Engine

Читайте також: З ult of the Lamb за пару днів злетіла на 6-е місце у світовому чарті Steam, у чому її "крутість"

Раніше стало відомо про те, що Planet Coaster 2 дозволить створити свій власний Діснейленд: у дусі міфології чи навіть вікінгів

Вам буде цікаво дізнатися, кооп-ігри все більше захоплюють Steam: добірка найцікавіших