Польські розробники ігор давно вже радують нас хітами на кшталт The Witcher 3 і Dying Light, але тепер до них додаються й менш очікувані жанри – симулятори. Одним із таких несподівано успішних проектів стала гра Crime Scene Cleaner від студії President Studio, яка несподівано увірвалася у топи після виходу.

Гра пропонує гравцям приміряти на себе роль прибиральника місць злочинів і, незважаючи на такий незвичайний сюжет, вона стала справжнім хітом на Steam.

У перші ж дні після релізу у гру зіграли понад 13 тисяч осіб одночасно, що дозволило їй увійти до п'ятірки найпопулярніших ігор від польського видавця PlayWay.

Crime Scene Cleaner / фото: скриншот Youtube
Crime Scene Cleaner / фото: скриншот Youtube

Кшиштоф Костовскі, генеральний директор PlayWay, з гордістю повідомив , що за перші 72 години після запуску було продано 103 тисячі копій гри, що принесло компанії 1,4 мільйона доларів. Цікаво, що гра моментально окупила свій бюджет, який складав близько 362 тисячі доларів.

Популярні новини зараз
Магнітні бурі вдарять з новою силою: які дні найнебезпечніші Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Crime Scene Cleaner особливо популярна у США, Німеччині та Китаї, що говорить про її глобальний успіх. Гравці в захваті від геймплею, порівнюючи її з симулятором Powerwash, але з набагато похмурішою атмосферою і безліччю секретів.

На момент написання гра має рейтинг "Overwhelmingly Positive" в Steam, що означає, що 97% з майже трьох тисяч відгуків - позитивні. Костовський також поділився планами підтримки гри через нові доповнення та випуск на консолях.

У майбутньому студія President Studio також працює над іншими цікавими проектами, такими як Celestial Empire, Ship Builder та My Little Army, тому польські симулятори обіцяють дивувати нас і надалі.

Також наш портал повідомляв, кіберпанковий детектив з елементами Minecraft вже в ранньому доступі: захоплюючі кадри Shadows of Doubt

Раніше стало відомо про закулісся S.T.A.L.K.E.R 2: Серце Чорнобиля: 35 хвилин одкровень про нові особливості гри

Вам буде цікаво дізнатися, розробники Kingdom Come: Deliverance 2 перенесли реліз, але 21 серпня подарують шматочок геймплею