Серія ігор Far Cry з'явилася 20 років тому і стала однією з найпопулярніших Ubisoft, і не дарма. Ці шутери від першої особи задали тренд на ігри з відкритим світом, який потім підхопили не лише інші ігри Ubisoft, а й багато інших розробників. Особливо сильно цей стиль закріпився з виходом Far Cry 3 у 2012 році.

Зараз є чудова можливість придбати всю серію Far Cry з великою знижкою на Steam та Humble Bundle. У комплект входять Far Cry, Far Cry 2, Far Cry 3, Blood Dragon, Far Cry 4, Primal, Far Cry 5, New Dawn та Far Cry 6. І все це можна купити за 51,45 долара.

Far Cry New Dawn
Far Cry New Dawn

У кожній із цих ігор вам доведеться досліджувати величезні світи, боротися з ворогами, підривати табори та вирішувати безліч конфліктів.

Якщо вас цікавить щось конкретне, можна купити ігри окремо. Наприклад, Far Cry 6, де дія відбувається на вигаданому острові, керованому жорстоким диктатором (якого грає Джанкарло Еспозіто), зараз коштує лише 15 доларів.

Популярні новини зараз
Звільнення із ЗСУ за власним бажанням: у Раді збираються прийняти важливий закон Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати Будуть "чорні" дні та обстріли: тарологиня розповіла про долю українських міст Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Додатки до гри, включаючи науково-фантастичний DLC та пак лиходіїв, де ви можете зіграти за поганих хлопців із минулих частин, також доступні за зниженою ціною.

Far Cry 6, скріншот
Far Cry 6, скріншот

Інші ігри серії також пропонуються по знижці. Far Cry 5 можна купити за 9 доларів, а її продовження New Dawn за 8 доларів. Far Cry 4 та її доісторичний спін-офф Far Cry Primal обійдуться вам у 6 та 7,49 доларів відповідно.

А якщо вас цікавлять старі класики, Far Cry 3 коштує всього 5 доларів, а її неоновий спін-офф Blood Dragon - 3,74 долара. Far Cry 2, яка вважається однією з найкращих ігор серії, коштує 3 долари, як і оригінальна Far Cry.

Також наш портал повідомляв, українські розробники вриваються в Steam: все, що потрібно знати про Ukrainian Games Festival

Раніше стало відомо, Cult of the Lamb за пару днів злетіла на 6-е місце у світовому чарті Steam: у чому її "крутість"

Вам буде цікаво дізнатися, симулятор рієлтора інопланетян стартує у Steam зі знижкою: не проґавте шанс