На презентації Gamescom ONL 2024 геймерів порадували свіжими новинами про дві довгоочікувані ігри. Перша їх – Call of Duty: Black Ops 6.

У новому трейлері показали одну з місій сюжетного режиму під назвою Most Wanted. У цій місії спецназівці раптово вторгаються на важливий захід у США, і розпочинається справжня кінематографічна м'ясорубка: перестрілки, вибухи та видовищні сцени на кожному кроці.

Call of Duty: Black Ops 6 / фото: скриншот Youtube
Call of Duty: Black Ops 6 / фото: скриншот Youtube

Дія нової частини розгортається на початку 90-х, одразу після закінчення Холодної війни. Сюжет торкнеться важливих історичних подій, таких як розпад СРСР і війну в Перській затоці. Головним героєм знову стане легендарний Френк Вудс, якого фанати вже добре знають з попередніх ігор серії.

Популярні новини зараз
Звільнення із ЗСУ за власним бажанням: у Раді збираються прийняти важливий закон Кінці з кінцями не зведете: яку пенсію отримають українці Мобілізованим оголосили важливе нововведення Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

Реліз гри намічено на 25 жовтня 2024 року, і вона вийде на всіх популярних платформах, включаючи PlayStation 4 і 5, Xbox One та Series X|S, а також на ПК.

Також був представлений короткий трейлер Borderlands 4. Хоча він був досить загадковим, з нього стало ясно, що дія може розгортатися на новій планеті, що світиться дивним фіолетовим світлом. Можливо, це не звична Пандора, а щось нове.

У трейлері також показана вогненна куля, яка утворює кратер на поверхні планети, в якій лежить знайома всім фанатам маска Borderlands – так що очікується повернення старих ворогів.

Запуск Borderlands 4 запланований на 2025 рік, але точна дата наразі невідома. Видавець 2K Games пообіцяв, що гравці знову вирушать у пошуки інопланетних скарбів та знищуватимуть усе на своєму шляху.

Франшиза вже розійшлася тиражем понад 87 мільйонів копій, і розробники обіцяють, що 2025 стане по-справжньому знаменним для 2K і Gearbox Entertainment.

Нагадаємо, "Біжи, або...": тисячі геймерів вже затестили потенційний хіт від Valve "Deadlock"

Раніше ми писали про те, що стимпанк-фентезі у жанрі "survival" Nightingale струсить гравців новими унікальними світами

Крім того, Знай.ua повідомляв, чемпіони, відгукніться: в Японії пройде кіберспортивний турнір, де потрібно буде добре поспати