Чудові новини для фанатів Counter-Strike 2 в Україні! Незабаром пройдуть два великі турніри, і кожен із них запропонує солідні грошові призи.

Перший турнір, Кубок Real Game 2024, призначений лише для громадян України та повністю безкоштовний. Матчі проходитимуть онлайн на платформі FaceIT.

Counter-Strike 2, скріншот: YouTube
Counter-Strike 2, скріншот: YouTube

Турнір складається з кількох етапів:

  1. Відкриті кваліфікації: чотири онлайн-кваліфікації, де команди змагаються у форматі Double Elimination BO1, а фінал проводиться у форматі BO3. За однією найкращою командою з кожної кваліфікації проходить у наступний етап.
  2. Play-off: у цьому етапі беруть участь 8 команд, серед яких 4 запрошені та 4 переможці кваліфікацій. Вони грають у форматі Single Elimination BO3.
  3. Фінал: два півфінали та суперфінал визначать переможців.

Призовий фонд вражає: перше місце отримає 100 000 гривень, друге – 50 000 гривень, а команди, що залишилися, також отримають призи.

Популярні новини зараз
Звільнення із ЗСУ за власним бажанням: у Раді збираються прийняти важливий закон Магнітні бурі вдарять з новою силою: які дні найнебезпечніші З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

Кваліфікації розпочнуться вже 31 серпня та триватимуть до 8 вересня, а фінали пройдуть 15 вересня.

Counter-Strike 2, скріншот: YouTube
Counter-Strike 2, скріншот: YouTube

Осінній кубок 2024

Цей турнір, організований Republic of Gamers, схожий за форматом на попередній, але з трохи меншим призовим фондом. Однак, це не робить його менш цікавим! Правила участі такі самі: онлайн-матчі, безкоштовна реєстрація та лише для громадян України.

Етапи турніру аналогічні:

  1. Відкриті кваліфікації: чотири кваліфікації онлайн з тим самим форматом.
  2. Play-off: участь 8 команд (4 запрошені та 4 переможці кваліфікацій) у форматі Single Elimination BO3.
  3. Фінал: два півфінали та суперфінал.

Призові місця розподілені так: перше місце – 80 000 гривень, друге – 40 000 гривень, та решта команд також отримає нагороди.

Кваліфікації розпочнуться вже 24 серпня та триватимуть до 22 вересня, а фінальні матчі відбудуться 29 вересня.

Тож готуйте свої команди та налаштовуйтесь на перемогу!

А ми нагадуємо про новий шутер "Son and Bone": рознесіть динозаврів на шматки - ні часу, ні перезарядки

Раніше ми писали про те, що олди оцінять: настілка "Heroes of Might and Magic III" отримала українську локалізацію, і забула дорогу в РФ

Крім того, Знай.ua повідомляв, уся серія Far Cry йде зараз зі знижкою на Steam: найвигідніші пропозиції