Цієї осені Apple планує влаштувати грандіозну презентацію, яка, за словами Марка Гурмана, пройде 10 вересня. Очікується, що компанія покаже новий iPhone 16, а також Apple Watch Series 10 та оновлені AirPods.

Ця подія стане головною для Apple цього року, і продаж iPhone 16 почнеться вже 20 вересня, що допоможе компанії збільшити доходи за третій квартал на 5%.

AirPods Pro, IT-HERE
AirPods Pro, IT-HERE

Новий iPhone 16, за чутками, отримає збільшені дисплеї на моделях Pro та нові фішки для камери, включаючи окрему кнопку для фото. Також буде додано функції штучного інтелекту. Загалом дизайн сильно не зміниться в порівнянні з попередньою моделлю.

Apple Watch Series 10 отримають більший дисплей і тонший корпус. Що стосується AirPods, очікується поява нової початкової моделі та оновлення середньої версії, що відбувається вперше з 2019 року.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду викликали паніку: прогнозують зростання цін та звільнення В Україні ухвалили "історичне" підвищення податків: головні нововведення Кінці з кінцями не зведете: яку пенсію отримають українці Будуть "чорні" дні та обстріли: тарологиня розповіла про долю українських міст
Показати ще

MacBook
MacBook

Крім того, до осені Apple готує нові моделі комп'ютерів Mac із процесорами сімейства M4. У тестах вже засвітилися щонайменше чотири моделі ноутбуків на базі цих процесорів. Деякі з них будуть оснащені 10 обчислювальними ядрами та до 32 гігабайт оперативної пам'яті.

Очікується, що ці новинки почнуть анонсувати не раніше жовтня, включаючи нові MacBook Pro, iMac та Mac mini.

Нагадаємо, iOS 18 ще не вийшов, а Apple вже планує монетизувати ІІ: скільки візьме за передплату

Раніше ми писали про те, що стали відомі деталі iPhone 16 та iPhone 16 Pro: здивують швидкістю зарядки

Крім того, Знай.ua повідомляв, раніше, ніж Google або Samsung? Apple заявила про створення "гнучкого" MacBook