Нещодавній витік про PlayStation 5 Pro, який обговорювався на ігровому форумі ResetEra, підтвердився. Інформація, яку вдалося з'ясувати, вказує на те, що PS5 Pro дійсно у розробці та, схоже, готова до випуску.

Згідно з витоками, нова консоль буде оснащена унікальною технологією масштабування зображень, розробленою Sony. Ця технологія, що нагадує DLSS від NVIDIA, використовує машинне навчання для покращення якості графіки та підвищення частоти кадрів. Це стане ключовим покращенням у порівнянні з поточною моделлю PS5.

PlayStation 5 Pro. Фото скріншот з Youtube
PlayStation 5 Pro. Фото скріншот з Youtube

Провідний ігровий журналіст Джефф Грабб із Giant Bomb підтвердив, що витік, швидше за все, достовірний. Він сказав, що хоча точні характеристики PS5 Pro можуть змінитися, технологія масштабування зображень - одне з головних нововведень.

Грабб також повідомив, що консоль може з'явитися у вересні 2024 року, що відповідає чуткам, що раніше обговорювалися.

Популярні новини зараз
Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій Кому з пенсіонерів виплатять щонайменше 8000 грн "Скрутити кордон у трубочку...": відомий астролог назвав, коли Україна почне "ламати" окупантів Газ та світло: які будуть нові тарифи з 1 жовтня
Показати ще

PlayStation 5 Pro, скріншот: YouTube
PlayStation 5 Pro, скріншот: YouTube

Додатково, Том Хендерсон з Insider Gaming повідомив, що Sony чекала на витік інформації і що комплекти розробників PS5 Pro вже були відправлені студіям. Це могло призвести до витоку, оскільки розробники, такі як FromSoftware та Square Enix, могли мати доступ до цих комплектів.

Тепер фанати PlayStation чекають офіційного анонсу від Sony, щоб дізнатися більше про PS5 Pro та її можливості.

Раніше стали відомі перші подробиці ремейку Gothic 1: чим здивує і чи він вірний культовій RPG

Вам буде цікаво дізнатися, ремастер зомбі-слешера з чирлідеркою на бензопилі виходить у вересні: нудьгувати не доведеться

Читайте також про Сall of Duty: Black Ops 6 та Borderlands 4: нові деталі гарячих новинок