Фанати SpongeBob SquarePants будуть раді дізнатися, що Патрік Стар, найкращий друг Спанч Боба, тепер сам став героєм відеоігри. Видавець Outright Games та розробники з PHL Collective анонсували "SpongeBob SquarePants: The Patrick Star Game", гру, де Патрік буде в центрі подій.

На Nintendo Direct, що нещодавно пройшов 27 серпня, показали, що ця гра – не просто черговий платформер. Патрік Стар, морська зірка, відома своєю простотою та чарівністю, тепер керує пригодою в Бікіні Боттом.

SpongeBob SquarePants: The Patrick Star Game / фото: скриншот Youtube
SpongeBob SquarePants: The Patrick Star Game / фото: скриншот Youtube

Гравці зможуть кататися, стрибати і навіть літати на параплані, допомагаючи Патріку виконувати завдання для знайомих персонажів, таких як Гері, Сквідвард та Спанч Боб. Також можна буде використовувати практично будь-який предмет у світі, керувати різними транспортними засобами та знаходити кумедні вбрання.

Популярні новини зараз
ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації Зміни у військовому обліку – чого чекати українцям І ви це їсте: українців шокували відео про те, як насправді роблять шинку Пенсіонерів попередили про штрафи: заплатити доведеться майже 12 000 грн
Показати ще

Гра запропонує безліч кумедних та інтерактивних моментів. Патрік зможе використовувати різні предмети, такі як повітродувки та фарбу, щоб досліджувати підводний світ, шукати скарби та виконувати квести.

"SpongeBob SquarePants: The Patrick Star Game" вийде 4 жовтня на ПК, PS4, PS5, Nintendo Switch та Xbox Series X/S. Це буде перша сольна пригода Патріка в 3D-платформері, і фанати вже передбачають нову гру.

Раніше стало відомо про те, що карткова гра Pokémon 1996 готується до безкоштовного релізу на смартфонах

Вам буде цікаво дізнатися, у Xbox з'являться чотири джойстики для людей з інвалідністю: налаштування під будь-які потреби

Читайте також: Cult of the Lamb за пару днів злетіла на 6-е місце у світовому чарті Steam, у чому її "крутість"