Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, а також обожнюють серію "Кредо вбивці", є важлива інформація. Студія Ubisoft офіційно оголосила про затримку релізу свого майбутнього екшену у відкритому світі Assassin Creed Shadows.

Спочатку запланований на 15 листопада реліз гри перенесено на 14 лютого 2025 року. Гра буде доступна на ПК (через Ubisoft Connect, Epic Games Store та Steam), Mac (App Store), PS5, Xbox Series X та Xbox Series S.

Тому цього разу Assassin's Creed Shadows вийде у Steam одночасно з іншими платформами. Про це стало відомо завдяки інформації на сторінці гри у мережі Х.

Публікація "Ubisoft", скріншот: Х
Публікація "Ubisoft", скріншот: Х

Затримка, за словами Ubisoft та розробника Ubisoft Quebec, пов'язана з необхідністю додаткового часу для полірування гри та реалізації ключових функцій.

Популярні новини зараз
ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким Відключення газу: які будинки залишаться без постачання Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці Бронювання не захистить: кого можуть мобілізувати прямо з ТЦК
Показати ще

Assassin's Creed Shadows, скріншот: YouTube
Assassin's Creed Shadows, скріншот: YouTube

Рішення було прийнято після слабкішого, ніж очікувалося, запуску Star Wars Outlaws, іншої гри з відкритим світом від Ubisoft, що сприяло тому, що розробники вирішили взяти додатковий час для забезпечення більш плавного релізу.

Крім затримки релізу, Ubisoft також повідомила про серйозні зміни у своїй стратегії після запуску гри. Видавець більше не дотримуватиметься традиційної моделі сезонних перепусток. Як наслідок, гравцям, які оформили попереднє замовлення на Assassin's Creed Тіні, будуть повернуті гроші, і вони отримають перше з двох запланованих доповнень безкоштовно після релізу гри.

Assassin's Creed Shadows, скріншот: YouTube
Assassin's Creed Shadows, скріншот: YouTube

Дія Assassin's Creed Shadows розгортається у феодальній Японії 1579 року і розповідає про двох головних героїв: Наое, вправну і непомітну шинобі, і Ясука, легендарного темношкірого самурая. Історія гри обіцяє занурити гравців у багатий, історично натхненний відкритий світ, повний інтриг та екшен.

Нагадаємо, пейзажі, екшен героїв та величезні локації: що приховує головний трейлер "Assassin's Creed Shadows".

Раніше повідомлялося, Baldur's Gate і Skyrim + Fallout 4: що нового в літньому розпродажі PlayStation Store.

Також, "Арно спостерігає...": паркурист, який бігав з олімпійським вогнем по дахах Парижа - відсилання на Assassin's Creed.