Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є цікава новина. Насамперед радітимуть фанати "Сталкера", які мають консолі Nintendo Switch.

Так, студія GSC Game World оголосила, що трилогія STALKER Legends of the Zone Trilogy вийде на Nintendo Switch 31 жовтня 2024 року. Спочатку реліз був запланований на листопад, але дату було перенесено.

Про це стало відомо завдяки публікації студії у мережі X.

Публікація "stalker_thegame", скріншот: Х
Публікація "stalker_thegame", скріншот: Х

До цієї збірки увійшли три перші ігри серії STALKER, які отримали найвищі оцінки критиків: "Тінь Чорнобиля", "Чисте небо" та "Поклик Прип'яті".

Популярні новини зараз
Пенсію більше не побачите: кому із літніх українців терміново треба прийти до "Ощадбанку" У літньої пари з інвалідністю ТЦК забрали єдиного сина під час поїздки по ліки для них: "Всіх – значить всіх" Окрім комісій і відсотків: "Ощадбанк" попередив про нові правила списання коштів Українцям відмовлятимуть у лікуванні: хто залишиться без медичної допомоги
Показати ще

Всі ігри були спеціально адаптовані для роботи на портативній консолі, при цьому були внесені корективи як до графіки, так і до управління.

Публікація "stalker_thegame", скріншот: Х
Публікація "stalker_thegame", скріншот: Х

Особливості STALKER

Для оптимізації ігрового процесу на Nintendo Switch у трилогії використані такі функції, як прицілювання за допомогою гіроскопа та сенсорне керування.

Проте, щоб забезпечити плавну роботу, розробникам довелося знизити якість графіки, зокрема зменшити дозвіл та спростити візуальні ефекти.

Незважаючи на це, адаптації спрямовані на забезпечення стабільної та захоплюючої гри на платформі.

Нагадаємо, Project Rene: датамайнери показали приховані можливості у новому The Sims.

Раніше повідомлялося, нова MMORPG від творців легендарної Lineage вже у відкритому доступі: для стримерів та їх глядачів – нагороди.

Також, вийшов новий трейлер спін-оф Like a Dragon, і це окрема гра про Горо Маджіму.