Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є цікаві новини. Так, на каналі GSC Game World з'явився короткий 45-секундний ролик, який називається "STALKER 2: Серце Чорнобиля - Серйозно, знову?"

На відео можна помітити, що головний герой отримує по рації повідомлення від полковника Коршунова, з якого стає зрозуміло, що гру вкотре перенесли. Але як довго доведеться чекати?

Давайте разом розбиратися, а що саме хотіли сказати розробники в цьому загадковому відео.

"STALKER 2: Heart of Chornobyl", скріншот: YouTube
"STALKER 2: Heart of Chornobyl", скріншот: YouTube

Коли чекати на STALKER 2: Heart of Chornobyl

Нова дата релізу - 20 листопада 2024 замість 5 вересня, як планувалося раніше. Зважаючи на те, що можна почути в тизері, розробники хочуть мати більше часу для того, щоб відшліфувати гру та виправити помилки.

Популярні новини зараз
До 9,99 грн за куб: кому доведеться більше платити за газ Прогноз погоди на кінець вересня: коли в Україну прийдуть перші заморозки Повістку отримають навіть ті, хто не оновив дані: нові правила призову в Україні "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Скріншот з тизера STALKER 2, скріншот: YouTube
Скріншот з тизера STALKER 2, скріншот: YouTube

"Знаємо, що ви могли втомитися від очікування, тому щиро цінуємо ваше терпіння. Ці два додаткові місяці дадуть нам можливість виправити більше "несподіваних аномалій" (або просто "багів", як їх ще називають)", - написали розробники.

Також творці гри анонсували показ відео STALKER 2 Developer Deep Dive, яке вийде на медіамайданчиках Xbox 12 серпня. Воно міститиме ексклюзивні інтерв'ю, низку нових відеоматеріалів та повне проходження одного з квестів гри.

STALKER 2: Heart of Chornobyl вийде на ПК та Xbox Series X/S і з першого дня буде доступна у Game Pass. Вже сьогодні ви можете оформити попереднє замовлення на сайті розробників, а також у Steam та GOG.

Оновлений геймплей Stalker 2, скріншот: Epic Games Store
Оновлений геймплей Stalker 2, скріншот: Epic Games Store

Нагадаємо, гру кілька разів переносили раніше:

Востаннє це сталося у січні, коли було призначено дату 5 вересня. Тоді творці розповіли, що процес розробки є дуже складним, масштабним та потребує більше часу.

Спочатку вихід проекту взагалі планувався 2021 року, потім у квітні 2022-го. Однак пандемія коронавірусу та війна в Україні порушили процес розробки.

Нагадаємо, чи зможете ви пройти сюжет за 72 години? З'явилися деталі геймплею та героїв Far Cry 7.

Раніше повідомлялося, думки про Стародавній Рим стануть реальністю: Ubisoft розкрили подробиці Anno 117: Pax Romana.

Також, The Last of Us, "Відьмак" та Fallout тільки початок: за легендарним "STALKER" хочуть зняти серіал.