Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є дуже цікава інформація. Всесвітньо відомий геймдизайнер, сценарист, продюсер і навіть актор Хідео Кодзіма продовжує роздавати інтерв'ю. І ось жовтень 2024 дав йому можливість поміркувати на тему "спадщини".
Йому здається, що найважливіше створювати ігри, орієнтуючись власні інтереси.
Про це стало відомо завдяки інформації на порталі automaton-media.

Хідео Кодзіма та Кіану Рівз, скріншот: Facebook
Хідео Кодзіма та Кіану Рівз, скріншот: Facebook

Хідео Кодзіма уточнив, що не став би випускати проект, у якому не був би впевнений, а також провів паралель між іграми та іншими витворами мистецтва:

«Те, як оцінюється мистецтво, змінюється з часом. Як картини оцінюють через 100 або 200 років після смерті художника, так і ігри та фільми залишаються об'єктами, які передаються з покоління до покоління після смерті їхніх творців. Якщо я створю щось, чим буду задоволений, через століття інопланетяни можуть прийти і сказати: "Це круто". Думаю, саме це і означає "залишити щось після себе"».

Інопланетяни, скріншот: YouTube
Інопланетяни, скріншот: YouTube

При відповіді на інше питання він заявив (жартома), що сподівається продовжувати створювати ігри навіть у потойбіччя, «"щоб розважати мертвих".

Хідео Кодзіма та Норман Рідус, скріншот: Facebook
Хідео Кодзіма та Норман Рідус, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 28 жовтня - 3 листопада для всіх знаків Зодіаку: посилення Тельців, приїзд до Дів та таємниці Стрільців Мобілізація чоловіків 50-60 років: ТЦК пояснили перспективи Конфіскують майно без рішення суду: податковій надали широкі повноваження Загинув відомий співак, зірка гурту "One Direction" Ліам Пейн: копи кажуть - випав з вікна
Показати ще