Знаменитий техноблогер і автор YouTube-каналу JerryRigEverything Зак Нільсон опублікував фірмовий огляд нового Pixel 3 XL. Варто відзначити, що видеоблогер знаменитий свої краш-тестами топових флагманів, щоб показати надійність смартфонів від виробників.

У своїх відео він показує, як ведуть себе смартфони в ході повсякденного використання та чого варто очікувати від новинок. Так, він кидає на підлогу і дряпає дорогі смартфони замість вас. За традицією, спочатку блогер став відчувати гаджет на стійкість до подряпин. Скло, що прикриває екран Pixel 3 XL, пошкоджується так само, як і в будь-якому іншому сучасному смартфоні. Однак, матова задня панель дуже легко дряпається, і вже за кілька днів після шкарпетки втрачає свій вигляд.

При нагріванні вогнем екран не реагує належним чином, але через близько 30 секунд пікселі біліють і потім швидко приходять в норму. А ось сканер відбитків пальців справно працює навіть після сильних і глибоких подряпин, що не може не радувати.

Популярні новини зараз
Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Смартфон виявився цілком міцним, враховуючи, що це третій девайс від корпорації Google. ціна від 700 до 1200 доларів залежно від модифікації.

Нагадаємо, що виробник китайських смартфонів Oppo вирішив обдурити весь світ, підкручуючи показники під час тестів на продуктивність, тим самим покращуючи заявлені характеристики після результатів. Результати тестів анулювали, і смартфони не можна перевіряти до тих пір, поки виробник не позбутися сторонніх програм.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Oneplus несподівано для всіх змінила термін презентації нового флагманського смартфона 6T з 30 на 29 жовтня. Це сталося через те, що компанія Apple вирішила зробити презентацію в той же день, в зв'язку з чим вся увага буде прикута саме до яблучної корпорації.

Знай.uа писав, що в кінці нинішнього місяця компанія Huawei має презентувати свій новий смартфон Honor Magic 2. Смартфон отримав купу нових функцій, яких немає у конкурентів на сьогоднішній день.