Днями в соцмережі Weibo з'явилося перше відео смартфона-протипа Xiaomi, який згинається.

Опублікував надзвичайний ролик президент компанії Xiaomi.

Згодом голова команди розробників, Ванґ Тенґ Томас (Wang Teng Thomas), визнав, що пристрій має ще багато недоліків і не готовий до анонсу. Прихильникам компанії та й просто небайдужим доведеться трохи зачекати.

В Xiaomi розповіли, що вже замовили екрани у маловідомої компанії Visionox. Відзначимо, що саме ця компанія у минулому році представила AMOLED екран щільністю 814 пнд для пристроїв віртуальної реальності. Крім того, Visionox уже не перший рік виробляє гнучкі OLED екрани.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ймовірно, що 2019 рік стане роком гнучких смартфонів. Samsung вже у лютому має представити свій пристрій, а президент Redmi натякнув на те, що його команда також розробляє гнучкий смартфон. А завдяки чуткам, інші китайські компанії теж не відстають від конкурентів.

Нагадаємо, що буквально вчора видання GSMArena опублікував свій черговий топ-10 найпопулярніших у світі смартфонів за станом на кінець першого місяця нинішнього року. Перше місце в списку зайняв недорогий бюджетний Xiaomi Redmi Note 7. Втім, тут нічого дивного, адже девайс продається за ціною 150 доларів, і при цьому у нього камера флагманська - 48-мегапікселів.

На сьогодні, найбільш популярним у світі смартфоном, принаймні в глобальній мережі, є Xiaomi Redmi Note 7 з подвійною камерою, скляним градієнтним корпусом, екраном з компактним вирізом і дуже доступним цінником на рівні 5 000 гривень (в Китаї). До того ж, він має досить привлекательній зовнішній вигляд, що не може не радувати покупців.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що творці легендарної гри Crysis розповіли про те, що готують нову першокласну гру.

Також Знай.uа писав, що корейська корпорація Samsung вирішила позбавитися від пластику в пакувальних коробках, і перейшла на екологічно чистий матеріал, за типом крохмалю.