Компанія Samsung Display отримала патент на складаний смартфон з ігровою спрямованістю. Дисплей розробки може бути складений втричі, а нижня рамка швидко трансформується в подобу контролера D-Pad. Судячи з усього, компанія все ж зважилася увірватися на ринок ігрових смартфонів. До того ж, цей девайс зможе змінювати форму. Немає сумнівів, що новинка отримає непогану начинку, адже всі ігрові смартфони повинні забезпечувати плавну і красиву картинку.

Чутки про ігровий пристрій Samsung з'явилися ще в минулому році, але хоч якесь підтвердження цієї задумом з'явилося тільки зараз. Дисплей запатентованого гаджета складається в три рази, але одна з його секцій сильно менше двох інших. Можна вибирати або великий екран, або геймпад для управління під час гри. Немає сумнівів, що ціна буде явно вище 1 500 доларів.

Зрозуміло, пристрій на зображеннях, як і сама наявність патенту, не означають, що така розробка буде втілена в життя – принаймні найближчим часом.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, що компанія OnePlus жорстко познущалася над Apple в новому рекламному фото. Судячи з усього, практично кожен виробник Android-смартфонів повинен висміяти всі недоліки iPhone від Apple.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ере планшетів прийшов кінець. Судячи з усього, гнучкі смартфони витісняють планшети з ринку електроніки. І це не дивно, адже кому подобається носити величезний планшет, який навіть не влізе в сумку. Куди зручніше носити гаджет, який вміє складатися в компактний смартфон, але при цьому мати розмірами повноцінного планшета при необхідності.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft назвала дату смерті браузера Internet Explorer 10. Судячи з усього, це версією невдалого флагмана користуються одиниці, так що підтримувати його просто немає сенсу. Швидше за все, браузер буде отримувати підтримку від виробника вже на початку 2020 року.