Найбюджетніший смартфон лінійки Samsung – Galaxy S10e засвітився в мережі на якісному рендері. Там майбутня новинка з'явилася в жовтому кольорі.

Про це повідомляє MySmartPrice.

Знімки оприлюднив інсайдер під ніком @ IshanAgarwal24. Він розповів, що ці рендери знайшов в Таїланді.

Зазначимо, що майбутній смартфон отримає 5,8-дюймовий Infinity-O-дисплей з отвором для фронтальної камери. Основна камера буде подвійна. Крім того, на задній панелі розміщено сканер відбитків пальців.

Смартфон оснащений процесором Exynos 9820 (або Snapdragon 855 для американського ринку) в парі з 6 ГБ оперативної і 128 ГБ вбудованої пам'яті.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Презентація відбудеться 20 лютого.

Нагадаємо, особливість моделей Note від Samsung у тому, що всі вони оснащені додатковим стилусом S-Pen, який ховається в корпусі смартфона. Варто нагадати, що в торішньому флагмані Galaxy Note 9 стилус міг відповідати на дзвінки, і служити в якості мікрофону. В цьому ж році компанія пішла ще далі і оснастить ще однією цікавою фішкою.

Причому, сам стилус не є просто електронною ручкою для швидких записів, але постійно отримує поліпшення, які роблять його унікальним і корисним аксесуаром з широкими можливостями. Стилус Samsung Galaxy Note 10 буде володіти фантастичною особливістю, що відрізняє її від всіх моделей компанії.

Samsung Galaxy Note 9 S-Pen отримав вбудований Bluetooth передавач. Але в Samsung Galaxy Note 10 можливості стилуса стануть ще ширшими – він отримає вбудовану фотокамеру. Тепер же сам смартфон позбувся від фронтальної камери, що робить його екран просто величезним.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що популярний поштовий сервіс Gmail навчився видаляти практично всі спам повідомлення.

Також Знай.uа писав, що Apple повертає на прилавки легендарний iPhone X. До того ж, девайс тепер продається набагато дешевше: 760 доларів за базову версію з 64 Гб пам'яті. Судячи з усього, компанія хоче покращити свій фінансовий стан за початок 2019 року.