Ще з далеких 90-х Microsoft всіляко просував свій веб-браузер Internet Explorer, наполегливо включаючи його до комплекту операційних систем сімейства Windows. Варто нагадати, що на сьогоднішній день браузер абсолютно даремний, і програє своїм конкурентам абсолютно у всьому. Але тепер і сама Microsoft визнає його смерть і радить користувачам відмовитися від браузера Internet Explorer.

Експерт з кібербезпеки Microsoft Кріс Джексон (Chris Jackson) пише в офіційному блозі Windows IT Pro, що Internet Explorer небезпечний в якості браузера за замовчуванням. Справа в тому, що Microsoft припинила його підтримку ще в 2015 році. Судячи з усього, у світі ще є віддані фанати застарілого браузера.

Він не підтримує новітні веб-стандарти, але багато сайти і сервіси досі використовують його в якості основного браузера і можуть некоректно працювати в Google Chrome, Firefox або Microsoft Edge.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Саме тому Microsoft радить користувачам відмовитися від застарілого браузера.

Нагадаємо, що музичний сервіс Spotify планує заблокувати акаунти мільйонів користувачів. Судячи з усього, компанія не бажає, щоб користувачі включали блокувальник реклами. Так, цей сервіс передбачає наявність реклами для користувачів безкоштовної версії. Варто відзначити, що таких користувачів налічується більше мільйона.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi запатентувала незвичайний дисплей, у якого немає вирізів, або отворів у самому дисплеї. Замість цього дві фронтальні камер будуть розміщені по кутах верхній частині дисплея, причому вони будуть виглядати непомітно.

Знай.uа писав, що Sony PlayStation 5 знову здивувала користувачів. Повідомляється, що приставка нового покоління здатна працювати з проектами, які створювали для попередніх поколінь приставок. Це означає, що Sony PlayStation 4 можна сміливо викинути у вікно.

https://www.youtube.com/watch?v=UB2G7TiqgQ0