Xiaomi на своєму китайському форумі оголосила список функцій, які будуть додані в фірмову оболонку MIUI, за заявами компанії, складений з побажань та відгуків користувачів. Втім, ми вже розповіли практично про всі новинки, які будуть в новій версії ОС для смартфонів Xiaomi. Однак, тепер компанія офіційно підтвердила.

На форумі розписаний список функцій для найближчій складання MIUI і окремо ті функції, які збираються впровадити в “недалекому майбутньому”. Іншими словами, компанія не змогла встигнути виконувати всі ті побажання, про які говорили користувачі. Однак, незабаром з'являться і вони в офіційній збірці для смартфонів.

Серед змін варто відзначити зміни в звуці, використання голосових команд для розблокування смартфона, нічний режим, якого дуже просили користувачі, і навіть редизайн Play Market, який не дуже сподобався користувачам. Втім, будемо сподіватися, що нова система для смартфонів від Xiaomi буде стабільною, а не як iOS 12, в якій після виправлення багів з'являлися нові.

Популярні новини зараз
"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні
Показати ще

Нагадаємо, що ОС Windows Lite, яка прийде на заміну провальною Windows 10, навчитися працювати навіть на гнучких смартфонах. Судячи з усього, компанія хоче зробити цілу екосистему електронних пристроїв, в яку будуть входити як смартфони і планшети, так і комп'ютери. Втім, вихід нової ОС запланований на 2020 рік, так що залишилося трохи почекати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Meizu Zero за $1300 так і не з'явиться на прилавках. Повідомляється, що компанія не зібрала необхідну кількість коштів, щоб випустити смартфон на ринок. Втім, публіка просто не готова до таких революційним смартфонів, які позбавилися від кнопок, роз'єм для зарядки і навушників, і навіть динаміків.

Знай.uа писав, що компанія Apple планує поліпшити захист від води в нових iPhone 2019 року. Тепер смартфони зможуть працювати навіть під водою, точно реагуючи на торкання людини по екрану.