У компанії Google попередили, що видехостинг YouTube може вдатися до надмірної блокування контенту через поправок до законодавства Європейського союзу про авторське право. Іншими словами, більшість відео стануть недоступними, якщо вони будуть порушувати нові закони.

До такої блокування можуть вдатися, щоб обмежити юридичний ризик.

"YouTube може почати надмірно блокувати контент, щоб обмежити юридичні ризики згідно з новим законом ЄС про авторське право, за який голосуватимуть члени Європарламенту", - повідомляє видання.

Втім, цього не уникнути, якщо Google хоче і далі давати доступ жителям Європи до YouTube і іншим великим сервісів, якими користуються мільйони користувачів щодня.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Так, реформа, суть якої полягає в модернізації авторського права в епоху цифрових технологій, обговорювалася в Євросоюзі з 2016 року. Великі інтернет-компанії, у тому числі Google і Wikipedia, висловлювалися проти деяких статей реформи.

Нагадаємо, що ОС Windows Lite, яка прийде на заміну провальною Windows 10, навчитися працювати навіть на гнучких смартфонах. Судячи з усього, компанія хоче зробити цілу екосистему електронних пристроїв, в яку будуть входити як смартфони і планшети, так і комп'ютери. Втім, вихід нової ОС запланований на 2020 рік, так що залишилося трохи почекати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Meizu Zero за $1300 так і не з'явиться на прилавках. Повідомляється, що компанія не зібрала необхідну кількість коштів, щоб випустити смартфон на ринок. Втім, публіка просто не готова до таких революційним смартфонів, які позбавилися від кнопок, роз'єм для зарядки і навушників, і навіть динаміків.

Знай.uа писав, що компанія Apple планує поліпшити захист від води в нових iPhone 2019 року. Тепер смартфони зможуть працювати навіть під водою, точно реагуючи на торкання людини по екрану.