Флагманський смартфон Samsung Galaxy Note 10, який очікується влітку, повинен стати шостою моделлю південнокорейського гіганта на SoC Snapdragon 855. Однак, в мережі з'явилася інформація про те, що компанія випустить ще один девайс, який також отримає флагманську начинку, при цьому ціна девайса буде цілком приємною.

Ніяких подробиць про цей загадковий “народному” флагмані поки не повідомляється, крім того, що ціна повинна бути навіть нижче, ніж у Samsung Galaxy S10e, молодшої моделі актуальною флагманської лінійки Galaxy S10. Нагадаємо, що ціна Samsung Galaxy S10e продається за ціною в 700 доларів. Втім, це непогана ціна за такий девайс.

Висловлюється припущення, що цим таємничим “народним” флагманом Samsung SoC Snapdragon 855 у підсумку може виявитися модель Galaxy A90, якій приписують висувну поворотну камеру з головним модулем дозволом 48 Мп. Втім, компанія позиціонує цю лінійку девайсів як бюджетні пристрої. Втім, про топової версії такого точно не скажеш, враховуючи вартість апарату. Залишилося тільки дочекатися нових подробиць від інсайдерів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що дизайн Samsung Galaxy Note 10 злили в мережу. Повідомляється, що девайс отримає незвичайний екран, як у Galaxy S10, а також дірки в дисплеї під фронтальні камери. Крім цього, на тильній стороні апарату розташується четвірна камера, яка перевершить за якістю фото навіть Galaxy S10, ціна якого починається від 25 тисяч гривень.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що камерофон Nokia 9 PureView перевірили на ремонтопридатність. Виявилося, що під корпусом величезна кількість клею, а щоб розібрати апарат, необхідно відкрутити 13 болтів. Втім, в домашній умовах смартфон можна відремонтувати, але варто запастися терпінням.

Знай.uа писав, що глава Huawei повідомив, що в разі необхідності може відмовитися від Android і Windows 10 для своїх пристроїв. Швидше за все, компанія вже розробляє власну ОС для смартфонів, і навіть ПК. Втім, коли світ побачить творіння китайської корпорації - невідомо.