Samsung випустить версію Galaxy Note 10 з підтримкою 5G. Звичайно ж, компанія випустить дві версії смартфона. Одна з них буде підтримувати мережу майбутнього. Втім, переплачувати українцям за таку функцію, якої не будуть користуватися найближчі кілька років - поганий тон.

Таким чином, в кінці літа 2019 року будуть випущені відразу два смартфона. Розробники знайшли згадку пристрої з кодовим ім'ям DAVINCI5G. Нагадаємо, Note 10 отримав кодове ім'я Da Vinci. На що вона натякає, невідомо. Не виключено, що девайс отримає величезний екран, який зможе показувати зображення в кращій якості.

Характеристики звичайного смартфона і 5G-версії не називаються. Можливо, у базовій модифікації буде 4 камери і збільшений дисплей в тому ж корпусі, що й у попередника, але з зменшеними рамками. Не виключено, що дизайн буде взято з Galaxy S10, який отримав незвичайний дизайн і навіть отвори в екрані.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що в магазині Google Play для Android-пристроїв новий рекордсмен - Google Maps. Додаток завантажили близько 5 мільярдів разів, і це абсолютний рекорд на сьогоднішній день. Незважаючи на те, що цей додаток встановлюється “прямо з заводу”, це вважається за скачування, адже Google агресивно нав'язує свою продукцію, і це стосується і Android.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Xiaomi Mi 9, який став хітом ще до офіційного виходу, зганьбив корпорацію. Справа в тому, що компанія хотіла якнайшвидше зібрати потрібну кількість смартфонів, але в підсумку компанія зганьбилася перед світом. Справа в тому, що в смартфонах немає спалаху. Так, Xiaomi просто забула вставити в смартфони спалах.

Знай.uа писав, що глава OnePlus вирішив відмовитися від звичайних навушників на користь бездротових. В майбутніх смартфонах компанії не буде роз'єму для навушників, що спровокує вихід нових і цікавих навушників.