Настав другий вівторок місяця, а значить, прийшов час встановлювати патчі. Компанія Microsoft виправила близько 64 помилок і багів, і деякі з них були справжньою загрозою для користувачів. Уразливості дозволяли зламувати ПК користувачів Windows 10 віддалено.

Оновлення торкнулися Windows, Internet Explorer, Edge, MS Office, MS Office SharePoint, ChakraCore, Skype for Business, а також Visual Studio NuGet.

Тепер Microsoft випустила патчі не тільки для Windows 7, а також Windows Server 2008, яку, як виявилося, теж торкалася проблема. Це відмінна новина для користувачів старого софта, а також культової WIndows 7. Будемо сподіватися, що компанія все ж виправила баги, а не додала нових. Приміром, на початку березня оновлення Windows 10 викликала проблеми з іграми. Геймерам це не сподобалося. Втім, вже краще компанія закриє потенційні уразливості системи, а проблеми з іграми перенесе на другий план.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що в магазині Google Play для Android-пристроїв новий рекордсмен - Google Maps. Додаток завантажили близько 5 мільярдів разів, і це абсолютний рекорд на сьогоднішній день. Незважаючи на те, що цей додаток встановлюється “прямо з заводу”, це вважається за скачування, адже Google агресивно нав'язує свою продукцію, і це стосується і Android.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Xiaomi Mi 9, який став хітом ще до офіційного виходу, зганьбив корпорацію. Справа в тому, що компанія хотіла якнайшвидше зібрати потрібну кількість смартфонів, але в підсумку компанія зганьбилася перед світом. Справа в тому, що в смартфонах немає спалаху. Так, Xiaomi просто забула вставити в смартфони спалах.

Знай.uа писав, що глава OnePlus вирішив відмовитися від звичайних навушників на користь бездротових. В майбутніх смартфонах компанії не буде роз'єму для навушників, що спровокує вихід нових і цікавих навушників.