Восени 2019 року компанія Google повинна представити нове покоління своїх смартфонів Pixel. Смартфон повинен отримати збільшений дисплей, підтримку 5G і наступну версію операційної системи Android 10.0. Втім, ціна користувачів точно не порадує.

Через кілька місяців після презентації останнього покоління смартфонів Pixel 3, на початку 2019-го дослідницька компанія Strategy Analytics заявила, що Піксель є найбільш швидкозростаючим смартфоном, вироблених в США. І хоча ціна за пристрій стартує від 700 доларів, він став популярним на ринку США. Втім, це очевидно, адже гідних аналогів для Android немає.

Повідомлялося про зростання на 43%, на відміну від минулого року, але без конкретних даних продажів ці цифри не зовсім репрезентативними.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

До презентації нових флагманів Pixel 4 залишилося більше півроку, але в мережі вже обговорюють чутки і витоку з приводу нового дітища Google. Будемо сподіватися, що компанія виправить всі ті помилки, які були в Pixel 3 після виходу. Приміром, динаміки смартфонів досі працюю некоректно. Компанія ніяк не може виправити цей недолік, а користувачі не можуть нормально користуватись усіма можливостями пристрою, вартість якого починається від 700 доларів.

Нагадаємо, що компанія Apple злила подробиці про майбутнє сервісі за тиждень до презентації. Повідомляється, що це буде платний сервіс, який дозволить власникам iPhone отримувати розсилку новин, а також різні цікаві журнали. Втім, чи буде ця функція актуальною зараз - невідомо. Практично всі цікаві події в світі можна прочитати в ЗМІ.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що майбутнє GTA 6 під загрозою. Повідомляється, що Sony хоче викупити права на майбутню гру від RockStar може викупити компанія Sony, щоб зробити гру ексклюзивом на майбутню консоль Sony PlayStation 5, вихід якої запланований на 2021 рік.

Знай.uа писав, що компанія Oppo показала смартфон Reno, який отримав топову камеру. Відзначається девайс здатний знімати з 10-кратним зумом без втрати якості, і навіть показали смартфон у справі. Втім, не факт, що це чергова маркетингова пастка, щоб залучити до апарату увагу. Що ж, подивимося, на що здатний девайс вже після його виходу.