Видавництво Devolver Digital оголосила дату релізу Weedcraft Inc — економічного симулятора вирощування марихуани від польської студії Vile Monarch. Користувачі Steam зможуть запустити свій віртуальний бізнес 11 квітня, що не може не радувати більшості українців. Геймери теж оцінять цей незвичайний симулятор, який дозволяє стати справжнім Эскобаром.

Як повідомляється, Weedcraft Inc об'єднає в собі як економічні елементи, так і сюжет: зокрема, розробники обіцяють зробити екскурс в історію Америки і розглянути фінансові, політичні та культурні боку вирощування “травички”. Це означає, що гра точно затягне всіх геймерів, і не відпустить до кінця сюжету.

У процесі побудови своєї кримінальної імперії геймерам доведеться шукати вигідні шляхи розвитку бізнесу, вчитися контактувати з правоохоронними органами і навіть впливати на політичний порядок і суспільство. Будемо сподіватися, що компанія зможе реалізувати цю ідею успішно.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Цікаво, що тривалість трейлера вище становить 4:20 — ймовірно, це відсилання до терміна, що використовується в певній субкультурі для позначення популярного часу куріння марихуани.

Нагадаємо, що компанія Apple злила подробиці про майбутнє сервісі за тиждень до презентації. Повідомляється, що це буде платний сервіс, який дозволить власникам iPhone отримувати розсилку новин, а також різні цікаві журнали. Втім, чи буде ця функція актуальною зараз - невідомо. Практично всі цікаві події в світі можна прочитати в ЗМІ.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що майбутнє GTA 6 під загрозою. Повідомляється, що Sony хоче викупити права на майбутню гру від RockStar може викупити компанія Sony, щоб зробити гру ексклюзивом на майбутню консоль Sony PlayStation 5, вихід якої запланований на 2021 рік.

Знай.uа писав, що компанія Oppo показала смартфон Reno, який отримав топову камеру. Відзначається девайс здатний знімати з 10-кратним зумом без втрати якості, і навіть показали смартфон у справі. Втім, не факт, що це чергова маркетингова пастка, щоб залучити до апарату увагу. Що ж, подивимося, на що здатний девайс вже після його виходу.