На сайті Slahshleaks, багатим всілякими витоку з індустрії смартфонів, опублікували перше рекламне зображення смартфона Google Pixel 4 XL. Саме фото показало дизайн майбутнього смартфона від корпорації Google, вихід якого запланований на жовтень 2019 року.

За останній час було безліч чуток і витоків, які вказують на те, що Google Pixel 4 XL отримає дві здвоєні камери, причому фронтальна камера буде врізана в активну область дисплея, як у флагманського смартфона Samsung Galaxy S10+. Судячи з фото, Google вирішила запозичити ідею в Samsung, і показати девайс з подібним дисплеєм. Рамок навколо екрану практично немає. Судячи з усього, вирізи для камер на екрані стали новою фішкою смартфонів в 2019 році.

Опублікований поруч текст вказує на OLED панель з підтримкою розширеного динамічного діапазону. Також там говориться, що дисплей має найвищу щільність пікселів серед всіх смартфонів з ОС Android. Будемо сподіватися, що проблем з екраном не буде, як у Google Pixel 3 XL. До того ж, 3 версія смартфона від Google сильно нагрівався при зарядці, і навіть вимикався з-за величезної температури.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що експерти розповіли, потрібен Android-юзерам антивірус на смартфон. Як виявилося, з 200 перевірені антивірусних додатків, лише 10% з них захищають від більшості вірусних програм і шкідливого коду. Інші ж творці додатків хочуть нажитися на користувачів, нав'язуючи свої платні послуги, які насправді не приносять абсолютно ніякої користі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що бездротові навушники AirPods можуть викликати рак у користувача. Вчені повідомили, що шкода навушників від яблучної корпорації ще не доведений, але бездротова мережа явно не йде на користь мозку людини, що користується цими навушниками.

Знай.uа писав, що Apple і Spotify побили горщики. Повідомляється, що популярний музыкальній сервіс поскаржився на Apple. Повідомляється, що яблучна корпорація зловживає своїм становищем на ринку, і підвищується ціни на продукцію конкурентів.