Як повідомляють численні користувачі, Siri не працює в Португалії, Нідерландах, Франції, Німеччині і ряді інших країн Європи. Проблема зачіпає всі доступні платформи, включаючи навіть HomePod. При цьому в США Siri працює нормально. Немає сумнівів, що проблема на стороні Apple. Коли яблучна корпорація буде вирішувати цю проблему - невідомо. Не виключено, що компанія готується до впровадження величезного оновлення для голосового помічника.

Є думка, що проблема з Siri обумовлена нещодавнім збоєм в роботі iCloud, однак поки ніяких офіційних заяв з боку Apple немає, незважаючи на те, що Siri не працює вже кілька годин. Користувачі не можуть використовувати свої гаджети в повній мірі, і це точно вплине на репутацію компанії. Будемо сподіватися, що компанія швидко вирішить цю проблему, так як голосовий помічник користується величезною популярністю серед більшості користувачів.

Нагадаємо, що експерти розповіли, потрібен Android-юзерам антивірус на смартфон. Як виявилося, з 200 перевірені антивірусних додатків, лише 10% з них захищають від більшості вірусних програм і шкідливого коду. Інші ж творці додатків хочуть нажитися на користувачів, нав'язуючи свої платні послуги, які насправді не приносять абсолютно ніякої користі.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що бездротові навушники AirPods можуть викликати рак у користувача. Вчені повідомили, що шкода навушників від яблучної корпорації ще не доведений, але бездротова мережа явно не йде на користь мозку людини, що користується цими навушниками.

Знай.uа писав, що Apple і Spotify побили горщики. Повідомляється, що популярний музыкальній сервіс поскаржився на Apple. Повідомляється, що яблучна корпорація зловживає своїм становищем на ринку, і підвищується ціни на продукцію конкурентів.