Ян Гудфеллоу — один з найбільших фахівців в області штучного інтелекту, колишній член науково-исследовательного відділу Google Brain і лабораторії OpenAI — перейшов на роботу в Apple. Там його призначили на роль керівника по машинному навчання в Групі спеціальних проектів (Special Projects Group). Судячи з усього, яблучна корпорація набирає нову команду для розробки нейромережі, яка може з'явитися на смартфонах з більш широким функціоналом.

Першим про новому місці роботи Гудфеллоу повідомив телеканал CNBC, пославшись на його профіль в LinkedIn. Згодом Google підтвердили відхід фахівця. Судячи з усього, компанія Google не має належних ресурсів, щоб розкрити потенціал цього фахівця, або ж Apple просто пообіцяла більш приємні умови роботи. Швидше за все, яблучна корпорація покаже нові розробки вже у вересні 2019 року, разом з новими iPhone.

Нагадаємо, що Microsoft анонсувала вихід нового оновлення для Windows 10. Серед головних нововведень варто відзначити наявність декількох тем інтерфейсу, що дозволить самої ОС виглядати трохи цікавіше. Крім цього, компанія попрацювала над безпекою користувачів, і закрила декілька вразливостей, якими могли скористатися хакери. На даний момент оновлення тестується розробниками, так що незабаром новинка стане доступною і для звичайних користувачів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei P30 і Huawei P30 Pro дісталися України. Повідомляється, що ціни на гаджет будуть просто захмарними. Однак, цей смартфон точно сподобається тим, хто хоче робити якісні знімки на смартфон. Ціни на девайс починаються від 23 до 32 тисяч гривень.


Знай.uа писав, що компанія Sony оголосила про старт сезону знижок на ігор, які призначені для PlayStation 4. Повідомляється, що навіть першокласні ігри будуть продаватися зі знижкою в 75%, так що саме час розбивати скарбничку.