Останнім часом ходило багато чуток про те, що колись популярний бренд HTC йде з ринку смартфонів, але в спростування їм нещодавно на сайті популярного синтетичного тесту Geekbench була виявлена нова модель середнього класу. І це просто дивно, адже компанія видалила всі свої програми з Google Play, що дало користувачам зрозуміти, що смартфонів і інших речей, пов'язаними з гаджетами від компанії більше чекати не варто.

І так, цей смартфон від HTC, який, як очікується, буде представлений у другій половині цього року, буде підтримувати мережі 5G. Крім цього, тривалий обітницю мовчання HTC у соціальних мережах нещодавно був порушений кількома новими твітами, в тому числі одним повідомленням про те, коли три існуючі моделі компанії отримають оновлення до Android 9. Судячи з усього, корпорація не планує здаватися і зробить вже третю спробу появи на ринку смартфонів.

Оскільки девайс буде підтримувати мережу 5G, це дає нам зрозуміти, що апарат отримає топовий процесор Snapdragon 855, адже він один з небагатьох, який здатний працювати з 5G. Звичайно ж, ціна теж буде не бюджетної.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung здивувала користувачів квартальним звітом. Повідомляється, що південнокорейський гігант поставив на місце навіть таких титанів як Huawei і Xiaomi, а сталося це завдяки зміненій стратегії ведення бізнесу. Корпорація почала масово випускати дешеві смартфони, які мають цілком собі непогані характеристики. До того ж, торішні флагмани за типо Galaxy S9 і Galaxy Note 9 тепер можна купити практично вдвічі дешевше.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google знайшла заміну застарілого Google. Корпорація показала нову ОС Fuchsia, яка прийшла на заміну застарілому зеленому роботу. Повідомляється, що нова операційна система буде працювати не тільки на планшетах і смартфонах, але і на ПК.

Знай.uа писав, що WhatsApp більше не буде працювати на смартфонах з ОС Windows Phone. Це означає, що популярний месенджер стане недоступним на цих смартфонах. Втім, операційна система від Microsoft ніколи не була популярною на смартфонах, так що це був лише питання часу.