Google Chrome по праву може вважатися одним з кращих браузерів для комп'ютерів, так і для мобільних пристроїв. І хоча програма використовує величезну кількість оперативної пам'яті пристрою, він дивує користувачів своєю швидкістю. На сьогоднішній день у нього немає аналогів. Компанія нещодавно впровадила функцію lazy loading, яка змогла прискорити роботу програми.

Про швидку появу lazy loading в Google Chrome стало відомо досить давно. Розробники, вивчаючи програмний код браузера, знайшли відсилання до цього режиму. Однак підтвердження його впровадження було зроблено тільки на презентації в рамках конференції Google I/O 2019, яка відбулася минулого вівторка.

Суть режиму lazy loading, що перекладається як “лінива завантаження”, полягає в тому, щоб завантажувати тільки ті зображення, які знаходяться у зоні видимості. Іншими словами, більше не потрібно завантажувати величезна кількість картинок на сайті. Браузер завантажує зображення внизу сторінки тільки в тому випадку, якщо користувач промокає сторінку в самий низ. У теорії, це зменшить кількість використовуваного трафіку, і прискорить роботу.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei представила люксову версію P30 Pro. Відразу варто відзначити, що апарат отримав аналогічні характеристики, що й у звичайній версії. Проте, зовнішній вигляд трохи дивує. Відомо, що апарат буде випущений обмеженим тиражем, так що для покупки потрібно оформити попереднє замовлення. Втім, смартфон і без цього досить дорогий. На момент початку продажів апарат продавався за ціною в 25 тисяч гривень.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що у компанії Apple розповіли, як позбутися від старого iPhone. Компанія натякає на послугу Trade-in, коли при купівлі нового телефону здається старий, і робиться непогана знижка. Після цього застарілий смартфон розберуть на фабриці Apple. Приміром, алюмінієвий корпус iPhone піде на виготовлення корпусу для MacBook, а акумулятор зроблять нешкідливим для навколишнього середовища.

Знай.uа писав, що експерти розповіли, яким буде iPhone Xr 2 2019 року. Головним нововведенням стане подвійна основна камера, яка дозволить робити знімки максимально якісними.