До анонсу смартфонів OnePlus 7 і 7 Pro залишилося всього кілька годин. І поки ми чекаємо початку заходу, у нас з'явилася ще одна можливість поглянути на “живі” знімки старшої моделі, яких в Мережі було на диво мало. Тепер можна розглянути смартфон з усіх сторін, і це не може не радувати.

На знімках зображений смартфон в тому самому новому кольорі Nebula Blue. Правда, якість фото не дозволяє повноцінно оцінити колір. Втім, він виглядає презентабельно. Можна навіть сказати статусно, і відповідає своїй ціні. Нагадаємо, що девайс буде продаватися за ціною від 700 до 999 доларів залежно від модифікації і версії.

Зате можна оцінити те, наскільки тонкі у смартфона рамки і їх однакову товщину з трьох сторін — внизу традиційно рамка трохи ширше. Втім, це допомогло зробити смартфон порівняно красивим. У девайса є всі шанси стати кращим смартфоном 2019 року.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Нагадаємо, смартфон OnePlus 7 Pro повинен порадувати нас високою кадрової частотою дисплея, високим дозволом, але не ціною.

Нагадаємо, що компанія HTC раптово вирішила повернутися на ринок мобільний пристроїв. До того ж, компанія вирішила здивувати публіку, і уявити топовий флагман з підтримкою 5G-мережі. Це означає, що характеристики будуть топовими, так як тільки сучасні процесори підтримують роботу мережі нового покоління. Про ціну поки говорити рано, як і дату виходу.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi готує відразу декілька бюджетних смартфонів під брендом Redmi. Нагадаємо, що глава компанії повідомили, що смартфони, які з'являються з логотипом Redmi ніколи не будуть продаватися дорожче 400 доларів. Охоче віримо в це. Зазначимо, що один з них отримає потрійну основну камеру.

Знай.uа писав, що компанія Apple готує новіе процесор для нових iPhone. Повідомляється, що це дозволить прискорити роботу смартфонів, а також поліпшити їх характеристики. Чіп отримає назву А13, і він є власною розробкою. Сподіваємося, що ціни на нові смартфони не будуть сильно відрізнятися від минулорічних.