В даний час найпопулярнішою операційною системою для смартфонів є Android, а вона встановлена більш ніж на 3/4 від загальної кількості мобільних пристроїв на ринку. Компанія Google постійно покращує дану платформу, щоб їй було зручніше користуватися. Тим не менш, дні цього вже полічені, вважає корпорація Huawei, яка створила “вбивцю” цієї платформи.

Зазначимо, що розробкою нової ОС китайська компанія займалася ще з 2012 року. Судячи з усього, розробка вже майже закінчилася, так як глава Huawei повідомив, що компанія готова впроваджувати Kirin OS в нові смартфони. Проте, це трапляється не раніше 2020 року. Щоб скласти конкуренцію Android, компанія буде безкоштовно пропонувати конкурентам свою ОС, щоб ті переходили на нову операційку.

До того ж, Huawei зможе випускати оновлення ОС моментально, причому для всіх смартфонів, навіть від різних виробників.

Крім того, нехай платформа Kirin OS і буде умовно відкритою, але її захист виявиться аналогічна такій в iOS, завдяки чому всі користувачі виявляться максимально захищені від зовнішніх загроз, що виходять з інформаційного простору. Для багатьох це стане величезним плюсом, так як в iOS практично немає вірусів.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, що робочий прототип розумного браслета Xiaomi Mi Band 4 показали на фото. Судячи по знімках, можна побачити реальні розміри екрана, а також інших елементів дизайну. Зазначимо, що браслет стане дуже популярним за рахунок своєї ціни 30 доларів, а також величезній купі цікавих можливостей.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung подарує смартфону Galaxy Note 10 нереальну камеру. Смартфон отримає 64-мегапіксельну камеру, так що за якість знімків з цього смартфона переживати точно не варто. Зазначимо, що одна з його модифікацій отримає підтримку мережі нового покоління, а також наворочений стилус. Традиційно, презентація флагмана запланована на кінець серпня 2019 року.

Знай.uа писав, що OnePlus 7 Pro показали з усіх сторін, так що тепер ми знаємо практично все про флагман ще до його офіційного анонсу. Що стосується ціни, апарат буде продаватися від 700 до 999 доларів залежно від модифікації.