Китайський виробник смартфонів Oppo нещодавно анонсував флагмани Reno Reno 10x Zoom. Зараз компанія збирається представити ще одну модель цієї лінійки. Однак, новинка отримає незвичайну фішку, що зробить цей смартфон досить популярним.

Мова йде про смартфон Oppo Reno Z. Згідно витоку, апарат стане першим пристроєм на ринку з чіпом MediaTek Helio P90. Цей SoC представили у грудні 2018 року. Він побудований за 12-нанометровому техпроцесу і має вісім ядер: два ARM Cortex-A75 з частотою 2.2 ГГц і шість ARM Cortex-A55 з частотою 2.0 ГГц. За графіку відповідає модуль PowerVR GM 9946. Судячи з показників, процесор зможе скласти конкуренцію топовому Snapdragon 855. Нагадаємо, що новий Snapdragon 865 представлять вже в грудні 2019 року, а смартфони з такими процесорами з'являться вже на початку 2020 року.

Смартфон отримає ще 6.4-дюймовий Full HD дисплей з каплевидным вирізом і подэкранным сканером. Новинку також оснастять 32-мегапіксельною селфи-камерою, подвійний основний на 48 Мп + 5 Мп, 6 ГБ оперативної пам'яті, 256 ГБ ПЗП і акумулятором на 3950 маг з швидкою зарядкою VOOC 3.0 (20 Вт). Oppo Reno Z вийде в чотирьох кольорах: Star Purple, Extreme Black Night, Coral Orange і Bead White.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Що стосується цін, за пристрій попросять близько 370 доларів, що просто відмінна ціна для такого флагмана.

Нагадаємо, що робочий прототип розумного браслета Xiaomi Mi Band 4 показали на фото. Судячи по знімках, можна побачити реальні розміри екрана, а також інших елементів дизайну. Зазначимо, що браслет стане дуже популярним за рахунок своєї ціни 30 доларів, а також величезній купі цікавих можливостей.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung подарує смартфону Galaxy Note 10 нереальну камеру. Смартфон отримає 64-мегапіксельну камеру, так що за якість знімків з цього смартфона переживати точно не варто. Зазначимо, що одна з його модифікацій отримає підтримку мережі нового покоління, а також наворочений стилус. Традиційно, презентація флагмана запланована на кінець серпня 2019 року.

Знай.uа писав, що OnePlus 7 Pro показали з усіх сторін, так що тепер ми знаємо практично все про флагман ще до його офіційного анонсу. Що стосується ціни, апарат буде продаватися від 700 до 999 доларів залежно від модифікації.