Phone 11 і iPhone XR 2 від Apple в реальності будуть виглядати більш сучасними і отримають кілька нових функцій і "фішок". Про це свідчать опубліковані в мережі фото, на яких можна розгледіти всі нововведення "яблучних" смартфонів. Втім, ці фото лише підтверджують витоку, які вже досить тривалий час з'являються в мережі.

Першим привідкрив завісу щодо зовнішнього вигляду нового iPhone журналіст Марк Гурман, який у своєму Twitter-акаунті опублікував знімки макетів телефонів для створення чохлів. Як і очікувалося, смартфони отримають потрійну камеру на задній панелі. Однак, iPhone Xr, який вважається бюджетною модифікацією, отримає подвійну.

Пізніше графічний дизайнер Хасан Каймак показав купу правдоподібних рендерів iPhone 11. Ось так приблизно і буде виглядати новинка: потрійна квадратна камера (з'явиться в смартфонах від Apple вперше), темна тема і багато іншого. Об'єктив, до речі, буде тільки чорним.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Крім цього, у всі смартфони прямо з коробки буде встановлена iOS 13, яка стане доступною для всіх користувачів відразу ж після презентації у вересні 2019 року.

Нагадаємо, що робочий прототип розумного браслета Xiaomi Mi Band 4 показали на фото. Судячи по знімках, можна побачити реальні розміри екрана, а також інших елементів дизайну. Зазначимо, що браслет стане дуже популярним за рахунок своєї ціни 30 доларів, а також величезній купі цікавих можливостей.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung подарує смартфону Galaxy Note 10 нереальну камеру. Смартфон отримає 64-мегапіксельну камеру, так що за якість знімків з цього смартфона переживати точно не варто. Зазначимо, що одна з його модифікацій отримає підтримку мережі нового покоління, а також наворочений стилус. Традиційно, презентація флагмана запланована на кінець серпня 2019 року.

Знай.uа писав, що OnePlus 7 Pro показали з усіх сторін, так що тепер ми знаємо практично все про флагман ще до його офіційного анонсу. Що стосується ціни, апарат буде продаватися від 700 до 999 доларів залежно від модифікації.