Інтернет-джерела продовжують публікувати інформацію про флагманських фаблетах сімейства Galaxy Note 10, які компанія Samsung представить в третьому кварталі поточного року. А якщо бути точним, то презентація відбудеться в серпні 2019 року, прямо перед презентацією нових iPhone.

За чутками, в серію Galaxy Note 10, крім стандартної моделі з 6,28-дюймовим екраном, увійде модифікація Galaxy Note 10 Pro, обладнана дисплеєм розміром 6,75 дюйма по діагоналі. Топові моделі володітимуть підтримкою мережі майбутнього - 5G. Правда, це помітно позначиться на вартості смартфона.

Ємкість цієї батареї складає 4300 маг. Для порівняння: модифікація Galaxy Note 10 Pro, за чутками, отримає акумулятор на 4500 мАч.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Є також відомості, що пристрої серії Galaxy Note 10 отримує підтримку 50-ватної підзарядки. Це дозволить швидко поповнювати запас енергії досить ємних батарей. Приміром, акумулятор на 4000 маг така потужна зарядка зможе з 0 до 100 розігнати за 30 хвилин.

Нагадаємо, що смартфон Oppo Reno Z здивує публіку революційної начинкою. Інсайдери повідомляють, що смартфон з'явиться першим на ринку з новим процесором MediaTek Helio P90. Не виключено, що новий чіп зможе скласти конкуренцію навіть Snapdragon 855. Це чудова новина, так як смартфони з процесорами нового покоління будуть з'являтися на ринку з кожним сезоном частіше. Крім цього, девайс отримає акумулятор на 3950 маг, чого більш ніж достатньо для автономної роботи протягом всього дня.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple випустила черговий рекламний ролик. На цей раз, сюжет крутиться навколо iPhone Xr, і його головного достоїнства. Дивно, але цей бюджетник перевершив більш дорогі версії iPhone за часом автономної роботи

Знай.uа писав, що експерти оцінили якість флагмана OnePlus 7 Pro, який був анонсований 14 травня. Як виявилося, експерти поставили дисплея смартфона найвищий бал A+. Подібною оцінкою можуть похвалитися Galaxy S10 і iPhone XS Max.