Мобільний підрозділ Sony працює над наступним флагманським смартфоном Xperia 2. Зараз в мережі з'явилися перші зображення новинки. Їх опублікував інсайдер OnLeaks.

Апарат отримає скляний корпус з наступними габаритами: 161×70×8.1 мм. Його оснастять кінематографічним CinemaWide-дисплеєм із співвідношенням сторін 21:9. Компанія Sony вміє робити якісні дисплеї, з допомогою яких можна дивитися фільми у відмінній якості. На задній стороні пристрою розмістять потрійну основну камеру з LED-спалахом. Сканера відбитків пальців там немає. Його, судячи по зображеннях, встановлять на бічній стороні. Чи буде така система практичною - покаже час. А поки нам залишається лише здогадуватися, яким цей девайс буде насправді.

Нагадаємо, згідно джерел, Xperia 2 вийде в двох версіях, які будуть відрізнятися OLED та IPS-матрицею. Під капот пристрої встановлять 7-нанометровий чіп Qualcomm Snapdragon 855, який на сьогоднішній день є топовим. Новинці також приписують екран 6 дюймів, 6 ГБ ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті, 128 ГБ ПЗУ, акумулятор на 3000-3200 маг і потрійну камеру, як у Xperia 1 на 12 Мп. Акумулятор все ж маленький, і для такого процесора його обсягу буде катастрофічно не вистачати. Що стосується ціни, імовірно, за девайс попросять від 800 до 900 доларів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що смартфон Oppo Reno Z здивує публіку революційної начинкою. Інсайдери повідомляють, що смартфон з'явиться першим на ринку з новим процесором MediaTek Helio P90. Не виключено, що новий чіп зможе скласти конкуренцію навіть Snapdragon 855. Це чудова новина, так як смартфони з процесорами нового покоління будуть з'являтися на ринку з кожним сезоном частіше. Крім цього, девайс отримає акумулятор на 3950 маг, чого більш ніж достатньо для автономної роботи протягом всього дня.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple випустила черговий рекламний ролик. На цей раз, сюжет крутиться навколо iPhone Xr, і його головного достоїнства. Дивно, але цей бюджетник перевершив більш дорогі версії iPhone за часом автономної роботи

Знай.uа писав, що експерти оцінили якість флагмана OnePlus 7 Pro, який був анонсований 14 травня. Як виявилося, експерти поставили дисплея смартфона найвищий бал A+. Подібною оцінкою можуть похвалитися Galaxy S10 і iPhone XS Max.