На цьому тижні Apple випустила фінальну версію iOS 12.3, що цілком може означати, що основна робота над поліпшенням та оптимізацією операційної системи, підходить до свого логічного завершення. За вже сформованою традицією, блогер iAppleBytes провів порівняння швидкості роботи ОС. Тепер черга дійшла і до свіжих версій операційки від яблучної корпорації - iOS 12.2 і iOS 12.3.

В порівнянні взяли участь такі смартфони iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 7, а також iPhone 8. На кожному з пристроїв була встановлена одна і та ж резервна копія, щоб домогтися максимальної чистоти експерименту. Після цього смартфони були повністю заряджені і перевантажені. Для зручності, блогер зробила кілька відео з різними смартфонами. Однак, ми напишемо короткий підсумок для тих, хто не хоче дивитися всі відео.

Результати виявилися наступними: абсолютно всі протестовані пристрою показали себе виключно добре. Автор експерименту стверджує, що Apple провела масштабну роботу над помилками і зробила iOS 12.3 дійсно швидкою і продуктивною системою. Втім, якщо на сучасних смартфонах відмінностей практично немає, то на 5S і 6 iPhone, різниця відчутна. Не дивно, адже смартфони вже застаріли, якщо говорити про апаратної начинки.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що смартфон Oppo Reno Z здивує публіку революційної начинкою. Інсайдери повідомляють, що смартфон з'явиться першим на ринку з новим процесором MediaTek Helio P90. Не виключено, що новий чіп зможе скласти конкуренцію навіть Snapdragon 855. Це чудова новина, так як смартфони з процесорами нового покоління будуть з'являтися на ринку з кожним сезоном частіше. Крім цього, девайс отримає акумулятор на 3950 маг, чого більш ніж достатньо для автономної роботи протягом всього дня.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple випустила черговий рекламний ролик. На цей раз, сюжет крутиться навколо iPhone Xr, і його головного достоїнства. Дивно, але цей бюджетник перевершив більш дорогі версії iPhone за часом автономної роботи

Знай.uа писав, що експерти оцінили якість флагмана OnePlus 7 Pro, який був анонсований 14 травня. Як виявилося, експерти поставили дисплея смартфона найвищий бал A+. Подібною оцінкою можуть похвалитися Galaxy S10 і iPhone XS Max.