Інтернет-джерела опублікували детальну інформацію про характеристики двох нових смартфонів Vivo середнього рівня - апаратів Y12 і Y15. Втім, пристрої отримають величезні акумулятори, у яких немає аналогів за обсягом.

Обидві моделі отримають екран HD+ Halo FullView з діагоналлю 6,35 дюйма і роздільною здатністю 1544 × 720 точок. Фронтальна камера розташується в невеликому каплевидном вирізом у верхній частині панелі. Так, без вирізів не обійтися, так як це не флагманські пристрої.

Йдеться про використання процесора MediaTek Helio P22. Чіп об'єднує вісім обчислювальних ядер ARM Cortex-A53 з тактовою частотою до 2,0 ГГц, графічний прискорювач IMG PowerVR GE8320 і стільниковий модем LTE. Звичайно ж, підтримки 5G в цих устрйоствах не буде.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Смартфони будуть наділені потрійний основною камерою, що поєднує модулі з 8 млн (120 градусів; f/2,2), 13 млн (f/2,2) і 2 млн (f/2,4) пікселів.

Харчування забезпечить потужна акумуляторна батарея ємністю 5000 мА·ч.

Дозвіл фронтальної камери Vivo Y12 складе 8 млн пікселів. Смартфон буде пропонуватися у версіях з 3 Гбайт і 4 Гбайт оперативної пам'яті і флеш-модулем місткістю відповідно 64 Гб і 32 Гбайт.

Про ціну поки говорити рано, але смартфони точно не будуть коштувати дорожче 400 доларів.

Нагадаємо, що Китай оголосив бойкот компанії Apple. Повідомляється, що влада США змусили Google відмовитися від співпраці з китайським виробником смартфон Huawei. Компанії доведеться встановлювати на свої нові смартфони власну ОС, так як Android виявився недоступним. Тепер же китайський корпорації відмовляються від iPhone, і закликають купувати техніку від Huawei. Для Apple це означає втрату багатомільйонної прибутку.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Microsoft засмутила користувачів. Повідомляється, що оновлення, які усувають різні уразливості на ПК сильно гальмують застарілі гаджети. Приміром, Windows 10 на застарілих комп'ютерах буде працювати на 40 відсотків повільніше. Власникам старих комп'ютерів радимо оновити свій гаджет.

Знай.uа писав, що компанія Mozilla випустила новий браузер, який прийшов на заміну Firefox. Сам по собі браузер працює помітно швидше, а також має широкий функціонал, щоб стати головним конкурентом Google Chrome.