Apple випустила другу бета-версію iOS 12.4 для зареєстрованих розробників. Нова збірка протестована iOS 12.4 вийшла менш ніж через тиждень після запуску першої. Учасники програми тестування отримають можливість встановити iOS 12.4 beta 2 протягом доби. Втім, що стосується змін, таких великих нововведень як темний режим очікувати не варто. Компанія продовжує поліпшувати цю версію ОС, щоб власники iPhone 6 не залишилися біля розбитого корита, так як iOS 13 буде підтримуватися моделями смартфонів новіші.

Свіжа зборка протестована iOS 12.4 вийшла без повної супровідної записки від Apple. У зв'язку з цим, всі нововведення iOS 12.4 beta 2 на поточний момент невідомі.

Відзначимо, що в першій бета-версії iOS 12.4 нововведень не було, що засмутило користувачів. Як з'ясували розробники, iOS 12.4 буде спрямована на реалізацію підтримки кредитної карти Apple Card в iPhone і iPad, яка повинна вийти влітку 2019 року. Однак, така функція стане доступною в США. Коли новинка з'явиться на території України, якщо з'явиться взагалі - невідомо.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Нагадаємо, що Китай оголосив бойкот компанії Apple. Повідомляється, що влада США змусили Google відмовитися від співпраці з китайським виробником смартфон Huawei. Компанії доведеться встановлювати на свої нові смартфони власну ОС, так як Android виявився недоступним. Тепер же китайський корпорації відмовляються від iPhone, і закликають купувати техніку від Huawei. Для Apple це означає втрату багатомільйонної прибутку.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Microsoft засмутила користувачів. Повідомляється, що оновлення, які усувають різні уразливості на ПК сильно гальмують застарілі гаджети. Приміром, Windows 10 на застарілих комп'ютерах буде працювати на 40 відсотків повільніше. Власникам старих комп'ютерів радимо оновити свій гаджет.

Знай.uа писав, що компанія Mozilla випустила новий браузер, який прийшов на заміну Firefox. Сам по собі браузер працює помітно швидше, а також має широкий функціонал, щоб стати головним конкурентом Google Chrome.