Сьогодні Apple представила оновлені MacBook Pro з восьмиядерними процесорами і покращеною клавіатурою, а також розширила програму обслуговування проблемних клавіатур ноутбуків. Одночасно купертиновский гігант визнав ще одну проблему, властиву деяким моделей ноутбуків MacBook. Мова про несправності Flexgate, що веде до перетирання і пошкодження кабелю, що з'єднує системну плату і дисплей пристрою. Нагадаємо, що яблучна корпорація впродовж кількох років відмовлялася визнавати наявність проблеми в ноутбуках з клавіатурами, але громадськість все ж змусила компанію це зробити.

Компанія погодилася безкоштовно відремонтувати ноутбуки з такими проблемами, запустивши відповідну сервісну програму ремонту. Програма покриває витрати на ремонт за чотири роки з моменту покупки пристрою. Це означає, що більш сучасні ноутбуки можуть бути відремонтовані за рахунок компанії, що не може не радувати.

На безкоштовне гарантійне обслуговування мають право тільки власники 13-дюймової моделі ноутбука MacBook Pro 2016 року з сенсорною панеллю Touch Bar і без неї. Власне, саме в цих моделях був виявлений даний конструктивний недолік. У випадку, якщо ваш ноутбук не обслуговується по гарантії, необхідно замінити плату, вартість якої сягає 600 доларів. Досить неприємний сюрприз для тих, хто і без цього заплатив величезні гроші за девайс.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Vivo готує до виходу відразу 2 нових смартфона, які будуть мати флагманські характеристики, при цьому будуть продаватися за доступною ціною. Крім непоганих показників камери, девайси отримають величезний об'єм акумулятора - 5000 ма. Подібними досягненнями не можуть похвалитися навіть iPhone XS Max і Samsung Galaxy S10. Що стосується цін, смартфони будуть продаватися не дорожче 400 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei дала перший коментар з приводу припинення співпраці з Google. Компанія повідомила, що зробила дуже багато для просування ОС в маси, а також допомогла Google розвивати Android OS. Втім, корпорація вже має гідну заміну операційки від пошуковика - Kirion OS, яка незабаром з'явиться на смартфонах. Повідомляється, що її розробкою займалися ще з 2012 року.

Знай.uа писав, що експерти розповіли, коли електрокари перевершать по популярності дизельні та бензинові авто.