Ринок б/у смартфонів на сьогоднішній день користується величезною популярністю, але ситуація поступово виходить з-під контролю. Справа в тому, що за останні 48 годин на таких з'явилося дуже багато оголошень про продаж телефонів Huawei, в тому числі під брендом Honor. Нагадаємо, що Google змусили відмовитися від співпраці з компанією Huawei, і це означає, що компанія тепер залишиться без підтримки Android і інших сервісів пошуковика. Таке точно не до вподоби користувачам.

Аналітики стверджують, що за минулі дві доби користувачі опублікували на 11% більше оголошень про продаж смартфонів Huawei і Honor, ніж зазвичай. Крім того, кількість запитів користувачів про телефони даних виробників скоротилася на цілих 7%, тобто вкрай відчутно. Чим більше пропозицій про продаж, тим нижче “продавцям” доводиться встановлювати ціни, і тим вигідніше це для покупців. При цьому, близько 50% запитів припадає на смартфони P30, P20 і Mate 20. Судячи з усього, таке рішення США вдарять по фінансів компанії, і вплине на ситуацію на ринку.

Нагадаємо, що компанія Huawei вирішила встановлювати на свої смартфони власну ОС, над розробкою якої корпорація займалася ще з 2012 року. Так як Google змусили відмовитися від співпраці з Huawei, корпорації необхідно знайти гідну альтернативу Android. Що ж, нова ОС буде називатися Hongmeng, і вона буде більше схожим на iOS, ніж на дітище від пошуковика.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що флагмани Honor 20 і Honor 20 Pro офіційно представили. Ці смартфони здивують публіку не тільки крутий начинкою, але і відмінною камерою з 30-кратним зумом, який дозволяє зберегти якість фото навіть при максимальному наближенні.

Знай.uа писав, що смартфон HONOR 10i дістався до України, і тепер жителі країни можуть придбати цей девайс. До речі, його вартість дуже непогана - 7499 гривень. За такий флагманський девайс це відмінна ціна. Втім, не дивно, адже HONOR належить корпорації Huawei, яка теж вміє приємно дивувати публіку.