Вчора, 24 травня Apple розіслала запрошення на презентацію iOS 13. Незважаючи на те що компанія не заявила про це прямо, цілком очевидно, що саме апдейт мобільної ОС повинен стати хедлайнером всього заходу.

Звичайно ж, iOS 13 додасть величезна кількість крутих функцій для iPhone і iPad. Однак, далеко не всі пристрої отримають підтримку, так як застарілі процесори не можуть працювати з новими програмами, і це абсолютно очевидно. Таким чином компанія підштовхує власників старих смартфонів до купівлі нового флагмана.

Якщо вірити чуткам, iOS 13 не отримають наступні пристрої:

Ця інформація носить непідтверджений характер, а тому покладатися на неї на 100% не варто. У будь-якому випадку, ці пристрої не будуть працювати з новими програмами з-за недостатньої продуктивності і застарілих компонентів.

Нагадаємо, що компанія Microsoft випустила свій браузер, Edge для ноутбуків від Apple. Зазначимо, що цей браузер, за заявами розробників, гарантує надійну швидкість завантаження сторінок, а також широкий функціонал. Однак, на практиці, Edge програє таким конкурентам як Google Chrome, Opera і Mozilla Firefox за всіма параметрами. Для чого він потрібен насправді - загадка. Втім, на кожен товар знайдеться свій покупець.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Mozilla прискорила роботу браузера Firefox. За заявами розробників, браузер почав на 40% швидше працювати, якщо порівнювати з попередніми версіями. Проте, в цьому є певний сенс - компанія хоче скласти серйозного конкурента браузеру Chrome від Google. Подивимося, хто крутіший.

Знай.uа писав, щомартфон Vivo NEX 2 незабаром з'явиться на прилавках. Повідомляється, що компанія спробувала зробити смартфон без рамок, при цьому без використання об'ємного дисплея, як у Galaxy S8.